AutóAddikt Magazin Dunlop abroncsok az új Renault Espace modellen

Dunlop abroncsok az új Renault Espace modellen

Az új Renault Espace Dunlop Sport Maxx RT abroncsokat kap 235/55R19 101W méretben.

renault_espace_dunlop_autoaddikt

1984-es megjelenésekor a Renault Espace forradalmasította az autóipar világát, mint a piac egyik legelső egyterűje. Mára MPV-ből az új Espace az európai piac elegáns crossover autójává vált.

A többszörös díjnyertes Sport Maxx RT egy olyan abroncs, amelynek a kialakítása során a teljesítmény volt az elsődleges szempont. Az abroncs rövid féktávolságot, kivételesen jó tapadást és lenyűgöző stabilitást biztosít a masszív külső vállblokkok révén. Mindez a könnyű felépítés mellett üzemanyag-hatékony kialakítást is jelent.

Nick Harley, a Goodyear Dunlop EMEA régiójának Fogyasztói Abroncsok – Eredeti Felszerelések Részlegéért felelős ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: „Az Espace-ra szerelt ultramagas teljesítményű abroncs amellett, hogy stabilitást kínál, kivételesen terhelhető is. A Dunlop elkötelezett az iránt, hogy nagy teljesítményű termékeket kínáljon, amelyek illenek a nagy teljesítményt igénylő életstílushoz, az Espace-ra szerelt abroncsok pedig azt is lehetővé teszik, hogy a járművezetők intuitív módon irányíthassák az autót, akárhol is legyenek.”