AutóAddikt Hírek Dunlop abroncsokat kapott a Jaguar XE

Dunlop abroncsokat kapott a Jaguar XE

A Dunlop bemutatta a Jaguar XE-re jóváhagyott abroncsait. A megnyerő, négyajtós szedánra a választott felszereltségi szinttől függően különböző kivitelű abroncsok és felnik szerelhetők; a Dunlop pedig összesen ötféle abroncsot biztosít a vezető autógyártó számára.

jaguar_xe_dunlop

A Dunlop BluResponse J (205/55R17 95Y XL méret) és a Dunlop Sport Maxx RT J (225/50R17 98 Y XL, 225/45R18 95 Y XL, 225/40R19 93 Y XL és 225/35R19 96 Y XL méretek) a két ikonikus márka között fennálló együttműködés keretében áll a Jaguar rendelkezésére. A fentiek közül mindegyik abroncs J jelöléssel van ellátva, ami szintén azt jelzi, hogy ezeket az abroncsokat kifejezetten a Jaguar számára fejlesztették ki.

A többszörös díjnyertes Dunlop BluResponse a nedves útfelületeken kiemelkedő tapadást biztosító, a versenypályán nyert tapasztalatok alapján kifejlesztett polimer futókeverékéről ismert, míg a Dunlop Sport Maxx RT a dinamikus vezetési élmény érdekében az autósportokban elvárt tapadási és fékezési teljesítményszintet biztosítja. Ezek a jellemzők méltóképpen járulnak hozzá a Jaguar XE fokozott teljesítményéhez az utakon.

Ahogy azt Nick Harley, a Dunlop EMEA régiójának fogyasztói eredeti felszerelésekért felelős ügyvezető igazgatója mondta: „Örömmel és büszkén szállítunk továbbra is abroncsokat a Jaguarnak, különösképpen ehhez az új, fantasztikus járműhöz. Már a legelső Jaguar gépkocsit is mi láttuk el abronccsal, ez a kapcsolat pedig évről évre erősebb. Az új XE a Jaguar valaha épített legkorszerűbb, leghatékonyabb és legkifinomultabb sport szedánja, a Dunlop abroncsok pedig tökéletesen illeszkednek a jármű fokozott dinamikájához.”