AutóAddikt Magazin Felejthetetlen alpesi expedíció a BMW és a SALEWA tálalásában

Felejthetetlen alpesi expedíció a BMW és a SALEWA tálalásában

A BMW és a hegyi sportokra specializálódott német-olasz vállalkozás, a SALEWA az elektromos mobilitás szellemében folytatja tovább hosszú távú együttműködését, amelynek égisze alatt példátlan alpesi expedícióra és izgalmas magaslati kirándulásokra invitálják a mozgás megszállottjait, a szabadság szerelmeseit és a kihívások iránt rajongókat.

bmw-salewa-2016-autoaddikt

A bajor autógyártó és a hegyi sportokra specializálódott német / olasz vállalkozás az elektromos mobilitás szellemében folytatja tovább hosszú távú együttműködését, amelynek égisze alatt példátlan alpesi expedícióra és izgalmas magaslati kirándulásokra invitálják a mozgás megszállottjait, a szabadság szerelmeseit és a kihívások iránt rajongókat.

A 2016-os nyári szezonra való felkészüléssel minden korábbinál szélesebbre bővült a BMW és a SALEWA közötti hosszú távú együttműködés, amelyet immáron mindenekelőtt a fenntartható mobilitás és a felejthetetlen szabadtéri élmények kettőse jellemez. A bajor autógyártó és a hegyi sportokra specializálódott német / olasz vállalkozás egyedülálló partnersége 2014-ben vette kezdetét, az innovatív technológiák, a sportos menetdinamika és az extrém sportok iránti szenvedély tökéletes ötvözetét kínálva a két gyártó rajongóinak. Az együttműködés most többek között a BMW 225xe iPerformance Active Tourer modellel gazdagodott, amely a fenntartható elektromos mobilitást a kivételesen sokrétű felhasználhatóság és az agilis menetdinamika kettősével egyesíti.

A plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt négykerekűn túl a hosszú távú együttműködés keretein belül a SALEWA vadonatúj, „get vertical” („Irány felfelé!”) elnevezésű kampánya is elkezdődött, amelynek célja, hogy kimozdítsa „komfortzónájukból” a mozgás és a szabadság szerelmeseit, izgalmas magaslati kirándulásokra invitálva a rajongókat. A két gyártó ráadásul a kampány égisze alatt egy „Base Camp Experiences” („Az alaptábor meghódítása”) elnevezésű versenyt is létrehozott, amelyre 2016. április 1-30. között bárki nevezhet a http://getvertical.salewa.com weboldalon.

„A rendhagyó partnerség részeként felejthetetlen élményekkel szeretnénk gazdagítani a szabadtéri mozgás szerelmeseit, hiszen mindkét gyártót az érzelmekre ható élmények határozzák meg az ügyfelek szemében, és ez teszi őket kimagaslóan egyedülállóvá a piacon” – fogalmazott Jörg Reimann, a get vertical kampányt menedzselő International Brand Experience első embere. „Bőséges helykínálatukkal a BMW 2-es sorozat képviselői – a BMW 2-es Active Tourer, a BMW 2-es Gran Tourer és a plug-in hibrid hajtásláncú vadonatúj BMW 2-es Active Tourer – tökéletesen kielégítik a szabadtéri mozgás rajongóinak igényeit – akárcsak a SALEWA termékei” – tette hozzá Jörg Reimann.

A BMW 225xe iPerformance Active Tourer plug-in hibrid hajtáslánca a BMW EfficientDynamic stratégia jótékony hajtáslánc-tulajdonságait nagyfokú utazási komforttal, őszinte vezetési élménnyel, elektromos összkerékhajtással, valamint kivételes sokoldalúsággal és helykínálattal egyesíti, egyetlen kompakt méretű modellben. Az emisszió-mentes mobilitás semmit nem von le a BMW járműveit jellemző vezetési élményből, sőt mi több, az elektromos autózás és a hosszú hatótávolság kettőse kimagasló funkcionalitással és hétköznapi használhatósággal párosul. Mint ilyen, a BMW 225xe iPerformance Active Tourer tökéletes társként kíséri a rajongókat az Alpok friss levegőjén átélt felejthetetlen élmények során. A környezetvédelmi felelősségvállalás a hegyi sportokban is egyre fontosabb szemponttá válik.

Azok a rajongók, akik beneveznének a BMW és a SALEWA úttörő együttműködésének részeként életre hívott „Base Camp Experiences” versenyre, 2016. április 30-ig regisztrálhatnak a http://getvertical.salewa.com weboldalon. A regisztrált versenyzők egy különleges sorsoláson vesznek részt, amelynek nyereménye egy háromnapos BMW-vezetés az osztrák Zillertal Alps hegységben a BMW 2-es sorozat elektromos modelljével, három napon át egy négycsillagos hegyvidéki hotelből indulva.

A Base Camp Experiences az Alpok olaszországi, svájci, osztrák és francia üdülőibe is eljuttatja a verseny győztesét, San Martino di Castrozza, St. Moritz / Pontresina, Val d’Isére és Ötztal Valley településeket érintve. Az olaszországi San Martino di Castrozza a SALEWA hosszú távú partnere, a többi hegyvidéki üdülővel a BMW ápol évekre visszatekintő kapcsolatot a „BMW Mountains” kezdeményezés égisze alatt. A bajor gyártó a prémium szintű alpesi üdülőkben az elmúlt évek során számos négykerekű programot hívott életre rajongói számára, így többek között a BMW xDrive Kupát, a legújabb BMW modellek extrém vezetéstechnikai tréningjeit és egyéb szabadtéri kiruccanásokat. A Base Camp Experiences által érintett alpesi települések a „get vertical” kampány kihívásaira való felkészüléshez is kiváló lehetőséget biztosítanak a résztvevőknek. A kampány részeként a BMW az alaptáborig BMW 225xe iPerformance Active Tourer és BMW 2-es Gran Tourer modellekkel gondoskodik a hegyvidéki túrázók felejthetetlen vezetési élményéről.

A magával ragadó szabadtéri élmények elengedhetetlen feltétele a megbízható felszerelés és a kompromisszumoktól mentes személyes mobilitás. A BMW 2-es Active Tourer azon túl, hogy mindenféle sportfelszerelésnek bőséges helyet biztosít, a dinamikus kialakítást magas szintű funkcionalitással és sokoldalúsággal egyesíti. A személyre szabhatóság megannyi lehetősége, valamint a BMW ConnectedDrive olyan innovatív funkciói, mint a Concierge Service vagy a valós idejű forgalmi információkat kínáló Real Time Traffic Information, tökéletes útitárssá teszik a BMW kompakt egyterűjét, bármilyen szabadtéri kirándulásról legyen is szó. Sőt mi több, a BMW 2-es Gran Tourer hatalmas helykínálatával, variálhatóságával és rugalmasságával győzi meg a bajor gyártó ügyfeleit. Felszereltségi szinttől függően a BMW 2-es Gran Tourer akár hét üléssel is felszerelhető, csomagtere pedig annyiféle különleges tároló megoldást kínál, hogy még az extrém magasságokba induló kalandoroknak sem kell semmit hátra hagyniuk.

A mozgás megszállottjai, a vezetés szerelmesei és a kihívások iránt rajongók a világ minden tájáról részt vehetnek a kampányban és regisztrálhatnak a versenyre. A weboldal öt nyelven érhető el (angol, német, francia, olasz és spanyol).

Előző cikkMagyarországon 25 év alatt 50 ezer Volkswagen haszonjármű talált gazdára
Következő cikkKamion EB és Fesztivál Kiss Norbival 2016. augusztus 27-28. között a Hungaroringen