AutóAddikt Magazin Íme, a 2021-es MINI Lifestyle Kollekció

Íme, a 2021-es MINI Lifestyle Kollekció

Az új termékpaletta üde színvilággal, összetéveszthetetlen stílusjegyekkel és a fenntarthatóság üzenetével lopja be magát a brit prémiummárka rajongóinak szívébe.

A MINI hamisítatlan egyedisége nem csupán az utakra korlátozódik: a 2021-es MINI Lifestyle Kollekció termékei éppúgy a pezsgő életvitel, a prémium minőség és a feltűnő egyéniség összetéveszthetetlen szimbólumai, legyen szó akár hétköznapi feladatokról, akár szabadidős tevékenységekről. Az új darabokat egytől egyig rendhagyó dizájn, ötletes részletek, kimagasló minőség és hosszú távon fenntartható anyaghasználat jellemzi. A 2021-es MINI Lifestyle Kollekció a legkisebb és a legnagyobb rajongóknak egyaránt tartogat meglepetéseket, a táskáktól és a kiegészítőktől kezdve, a praktikus hétköznapi kellékeken és úti társakon keresztül, egészen a gyermekeknek tervezett opciókig.

A 2021-es MINI Lifestyle Kollekció széleskörű termékpalettájának darabjai ezúttal is kiváltképp környezetbarát gyártási technológiával vagy újrahasznosított anyagokból készültek. Az időtlen dizájn és a prémium minőségű tételek tartóssága szintén a fenntarthatóság üzenetét hirdeti, élénk színeket és látványos motívumokat helyezve a középpontba. A brit prémiumgyártó aktuális modellpalettájának stílusjegyeit a legújabb kollekció tételei is megörökölték. Ilyen többek között az Island Blue és a hálózatról tölthető MINI-ket fémjelző Energetic Yellow árnyalat, valamint a dinamikus színátmenet, amely az új MINI modellek összetéveszthetetlen egyediségét, a Multitone Roof színátmenetes tetőfényezést népszerűsíti.

Új ruhadarabok természetes pamutból, üde színvilággal, hamisítatlan dizájnnal

A brit prémiummárka autentikus stílusát üde színvilág és hamisítatlan dizájn idézi a 2021-es MINI Lifestyle Kollekció ruhadarabjain, amelyeket a háromajtós MINI és az ötajtós MINI innovatív tetőfényezése szerint, látványos színátmenettel álmodtak meg a tervezők. A MINI színátmenetes női póló (MINI Wordmark Gradient T-Shirt Women’s)és a MINI színátmenetes férfi póló (MINI Wing Logo Gradient T-Shirt Men’s)az Island Blue/Black és a Grey/Energetic Yellow árnyalatban hozza a legjobb formáját. Ugyancsak újdonság a palettán a MINI 3D-csíkos logóval nyomott női póló (MINI 3D Stripes Wing Logo T-Shirt Women’s) és a MINI 3D-csíkos logóval nyomott férfi póló (MINI 3D Stripes Wing Logo T-Shirt Men’s) is, mellrészükön jellegzetes háromdimenziós mintával.

A hatásos belépő azonban kisebb méretekben is lehetséges, például a MINI 3D-nyomott autómintás gyerekpulóverrel (MINI 3D Car Sweatshirt Kids), amelynek elülső MINI-motívuma a ráeső fény szögétől függően változtatja a színét. A 2021-es MINI Lifestyle Kollekció pólói és pulóverei kivétel nélkül 100 százalék természetes pamutból, UV-védelemmel ellátva, Portugáliában készülnek. A felhasznált anyagok puhasága és a darabok kényelmes szabása akár egész napra kényelmes viseletet garantál.

A 2021-es MINI Lifestyle Kollekció újdonságai között megtalálható még a MINI bélelt női dzseki (MINI Lined Jacket Women’s) és a MINI bélelt férfi dzseki (MINI Lined Jacket Men’s), amelyek igazi mindenesnek bizonyulnak. A dzsekik kellemesen párnázottak, így még a hidegebb hőmérséklet ellen is hatékonyan védenek. Külső anyaguk ráadásul teljesen gyűrődésmentes, így a csomagtér legszűkebb rekeszeiből előkeresve is bármikor azonnal felvehetők.

Egyedi stílus már a kezdetektől: újdonságok a legkisebbeknek

A legkisebb MINI-rajongók stílusos kiegészítői mindig is a MINI Lifestyle Kollekció szerves részei voltak. Most azonban újdonságként mutatkozik be a palettán a MINI Bibs Gift Set, amely három egyedi, élénk színű előkét tartogat. Kedves bulldog- és autó-motívumaikkal a MINI hamisítatlan stílusjegyeit idézik, amelyek még a zabkása és a tejfolt mögött is jól mutatnak.

A Nap káros sugaraitól látványos hálómotívummal díszített sapkák óvják a MINI-rajongókat, a 2021-es MINI Lifestyle Kollekcióval most először a gyerekek méretében is (MINI Mesh Kids Cap).

Stílusos kialakítás és fenntartható anyaghasználat: az új kiegészítők

Gondosan válogatott alapanyagok és prémium minőségű kivitelezés gondoskodik a 2021-es MINI Lifestyle Kollekció kiegészítőinek hosszú távú fenntarthatóságáról. A termékek tartósságát újrahasznosított műanyag, porcelán és kartonpapír fokozza, miközben a darabok frissességét üde színvilág hangsúlyozza.

A 2021-es MINI Lifestyle Kollekció esernyői például kifejezetten fenntartható módon születtek meg. A MINI színátmenetes, összecsukható esernyő (MINI Gradient Foldable Umbrella) és a MINI színátmenetes, merevrudas esernyő (MINI Gradient Walking Stick Umbrella) kifeszíthető vászna 100 százalékban újrahasznosított műanyagból készült. Az Island Blue vagy Energetic Yellow árnyalatból induló, fehérbe torkolló színátmenetes megoldás még a komor napszakokba is derűs reménysugarakat varázsol.

MINI színátmenetes jegyzetfüzetet (MINI Gradient Notebook) ugyancsak a felelős alapanyagok használata és az újfajta kialakítás jellemzi. A füzet lapjai kartonpapírból készültek, amelynek az alapját a porrá őrölt mészkő adja, ez a nyersanyag pedig a bányászat melléktermékeként szinte korlátlan mennyiségben áll rendelkezésre. A kartonpapírt ráadásul kifejezetten környezetbarát módon lehet előállítani, hiszen a farostok és víz felhasználását sem igénylő folyamathoz jelentősen kevesebb energiára van szükség, mint a hagyományos papírgyártásban. Az új jegyzetfüzet jellegzetessége a rugalmas zárhatóság és a színátmenetes puha borítás – akár Island Blue, akár Energetic Yellow árnyalatban.

A 2021-es MINI Lifestyle Kollekció újdonságai közé tartozik továbbá a szőtt mintázatú MINI nyakbaakasztó (MINI Signet Lanyard) és a kétféle árnyalatban elérhető MINI színátmenetes bögre (MINI Gradient Cup). Utóbbi külső felülete Island Blue vagy Energetic Yellow árnyalatból tűnik át fehérbe, a MINI által fémjelzett kreatív helykihasználás égisze alatt pedig a bögrék ötletesen egymásba is csúsztathatók. Szintén újdonság a MINI zománcozott logós kulcstartó (MINI Wing Logo Enamel Keyring) és a MINI zománcozott kulcstartó (MINI Wordmark Enamel Keyring), amelyek a színes kulcskarikát a bőr és a zománcozott felület eleganciájával egyesítik.

A MINI Lifestyle Kollekciók történetében most először mutatkozik be a MINI utazópárna (MINI Travel Pillow), amely még a leghosszabb utazások során is praktikus úti társnak bizonyul. A felfújható párnát könnyű tárolni, egyszerre puha és strapabíró anyagának köszönhetően pedig nem csupán kényelmes, de gond nélkül mosható is.

Táskák és bőröndök új kialakításban, fenntartható anyagokból

Üde színviláguknak köszönhetően a 2021-es MINI Lifestyle Kollekció táskái is stílusos kiegészítői lehetnek a hétköznapoknak, legyen szó akár bevásárlásról, akár kisebb kiruccanásokról. A MINI színátmenetes pénztárca (MINI Gradient Wallet), aMINI színátmenetes kistáska (MINI Small Gradient Pouch), a MINI színátmenetes bevásárlótáska (MINI Gradient Shopper) és a MINI színátmenetes málhazsák (MINI Gradient Duffle Bag) egyaránt elérhető Island Blue vagy Energetic Yellow színátmenetes változatban. Mindegyik vízlepergető anyagból készült, kontraszt-árnyalatú, gumírozott MINI felirattal díszítve.

A 2021-es MINI Lifestyle Kollekció MINI zipzáras válltáskája (MINI Contrast Zipper Soft Luggage) a keményfedeles bőröndök fenntartható alternatívája lehet, ahogyan a MINI zipzáras utazótáska (MINI Contrast Zipper Traveller Bag) is, amelynek rugalmas külső anyaga újrahasznosított műanyagból készült. A fekete táska fehér vagy Energetic Yellow kontraszt-árnyalatú zipzárral nyitható és zárható.

A 2021-es MINI Lifestyle Kollekció darabjai már elérhetőek a MINI kijelölt márkakereskedéseiben, valamint a www.shop.mini.de weboldalon.