AutóAddikt Újdonságok Isztambulban mutatkozik be a Fiat új kompakt szedánja

Isztambulban mutatkozik be a Fiat új kompakt szedánja

A Fiat új kompakt szedánjának világpremierjére a május 22-31 között megrendezésre kerülő Isztambuli Autókiállításon kerül sor.

fiat_comapct_sedan_autoaddikt

A kompakt négyajtós modellt már a kezdetektől fogva egy teljesen új megközelítésű szemlélettel tervezték. Ennek a megközelítésnek a lényege a harmonikus stílus és az kiemelkedően hatékony helykihasználás közti egyensúly.

A Tofaş (a Fiat egyik legnagyobb kutatás-fejlesztési központja) és az FCA Style Centre által közösen tervezett modell, tökéletes kombinációját nyújtja a kényelemnek, a tágas utas- és csomagtérnek, a minden eddiginél jobb helykihasználásnak, valamint a modern technológiák alkalmazásának. A vadonatúj modell minden porcikájában vérbeli olasz szedán, arányai tökéletesek, eleganciája magával ragadó.

Az új Fiat szedánt Törökországban a Tofaş Bursai üzemében fogják gyártani. Az üzem az egyik legnagyobb autóipari gyártólétesítmény a világon, a gyár elsőosztályú mérnöki teljesítményét dicséri a közelmúltban a Word Class Manufacturing szervezett által kiosztott aranyérmes besorolás is.

A vadonatúj Fiat modell értékesítése idén novemberben kezdődik Törökországban, majd fokozatosan vezetik be az EMEA régió (Európa, Közel-kelet, Afrika) több mint negyven országba. A vadonatúj modell kulcsszerepet játszik majd a Fiat eladásainak fellendítésében, valamint a régióban betöltött pozíciójának megerősítésében, ezzel is hangsúlyozva a márka kompakt kategóriában elfoglalt vezető szerepét.