AutóAddikt Autó-motorsport Kiss Norbi támogatói megállapodást írt alá a Pappas Auto-val

Kiss Norbi támogatói megállapodást írt alá a Pappas Auto-val

A Pappas Auto Magyarország Kft. támogatói megállapodás keretében rögzítette együttműködését Kiss Norbert kétszeres Truck Európa-bajnok versenypilótával – áll a cég sajtóközleményében.

kiss-norbi-pappas-auto-tamogatas-mercedes-benz-kamion-autoaddikt

Kiss Norbi a Tankpool24 Racing Team csapatához csatlakozott, hogy egy új, speciálisan felkészített Mercedes-Benz versenykamion volánja mögött folytassa sikerszériáját.

2016. augusztus 9-én a Pappas Auto Magyarország Kft. cégvezetése és Kiss Norbert, kétszeres Truck Európa-bajnok aláírásaikkal hitelesítették azt a támogatói szerződést, melynek értelmében a vállalat részt vállal a sportoló támogatásában.

Kiss Norbit méltán nevezik minden idők legeredményesebb kamionversenyzőjének. A sportkarrierjét viszonylag későn, 20 évesen megkezdő Kiss 2005-ös első versenye óta 36 győzelmet, számos kitüntetést és díjat, valamint kétszeres Európa-bajnoki címet tudhat magá-énak. Tehetségét és tapasztalatát a 2016-os évtől a német Tankpool24 Racing Team szolgáltatába állítja egy különlegesen felkészített Mercedes-Benz versenykamion volánja mögött.

“Messze felülmúltuk az eddigi terveket. Igaz, a szezon kezdete óta az egész csapat a hét minden napján, annak minden órájában pörgött… és ennek meg is lett az eredménye, az idei fejlesztéseknek köszönhetően hatalmas az előrelépés, már helyezéseket és egy futamgyőzelmet is sikerült szerezni” – nyilatkozta büszkén Kiss Norbi, aki szakmai tapasztalatát a mérnökök munkájának segítésére is felhasználja és aktívan részt vesz a Tankpool24 fejlesztési törekvéseiben. Kiss lelkesedése az új Mercedes-Benz versenykamion iránt nem megalapozatlan: az idei szezon második versenyhétvégéjét már az új fejesztésű erőgép pilótafülkéjében teljesítette, és azonnal dobogós pozíciót szerzett csapatának.

Kiss Norbi és a Pappas Auto Magyarország Kft. egyaránt azt várja a jelenleg létrejött támogatói megállapodástól, hogy az elősegíti a magyar pilóta további sikereit. Kiss Norbert augusztusban hazai közönség előtt is megmérettetik, hiszen az ETRC, a kamionos Európa-Bajnokság, Európa legrangosabb kamionversenyének következő állomáspontja a magyar Hungaroring versenypálya. A sportoló eddig is rengeteg rajongót hódított meg látványos előzéseivel és közvetlen, szerény stílusú nyilatkozataival, és személyisége népszerűséget szerzett Magyarországon a sportágnak is, melyet közel 32 000 ember kísér figyelemmel.

Előző cikkKamion EB: jól sikerült Kiss Norbi pénteki szabadedzése a Hungaroringen
Következő cikkOperalia Győrben: a Voices of 2016! hangjai nagy sikerű koncertet vezényeltek le – a BMW támogatásával