AutóAddikt Autó-motorsport Nagy Futam 2015: Budapesten a Scuderia Ferrari és Kimi Räikkönen, a Kaspersky...

Nagy Futam 2015: Budapesten a Scuderia Ferrari és Kimi Räikkönen, a Kaspersky Lab jóvoltából

A Kaspersky Lab, mint a Scuderia Ferrari támogatója úgy határozott, hogy idén, első alkalommal Budapestre hozza a világhírű olasz istállót, hogy közösen vegyenek részt a látványos budapesti show-n, a Nagy Futamon.

kimi_raikkonen_budapest_nagy_futam_2015_kaspersky_napimagazin_1

Négy év moszkvai, valamint két év sikeres jeruzsálemi futam után, a Scuderia Ferrari a Kaspersky Lab jóvoltából érkezett a magyar főváros, Budapest utcáira.

„Büszkék vagyunk arra, hogy harmadik alkalommal Budapestre látogathattunk az olasz istállóval, és bemutathattuk a csapatot a magyar motorsport rajongók számára. A Kaspersky Lab már évek óta partnere a Ferrarinak, amelynek keretében IT biztonsági megoldásokkal támogatjuk a csapatot a Formula-1 futamokon. Az együttműködésünk pedig folyamatosan fejlődik és bővül.” – mondta el Alexander Moiseev, a Kaspersky Lab Európáért felelős ügyvezető igazgatója.

kimi_raikkonen_budapest_nagy_futam_2015_kaspersky_napimagazin_2

Budapest történelmi központjában, a világszínvonalú Ferrari F10 volt a Nagy Futam egyik fő attrakciója, amelyet a Fomula-1 és a motorsport rajongók egyaránt megcsodálhattak az egész napos rendezvény során.

kimi_raikkonen_budapest_nagy_futam_2015_kaspersky_napimagazin_3

„Nagyon hálás vagyok a Scuderia Ferrarinak és a Kaspersky Lab-nek, hogy itt lehettem Budapesten. Azon kívül, hogy szuper időnk volt, úgy gondolom, hogy egy nagyszerű show-nak lehettünk mindannyian a részesei.” – fogalmazott Kimi Räikkönen.

kimi_raikkonen_budapest_nagy_futam_2015_kaspersky_napimagazin_9

„Ahogy a Formula-1 is sokat változott az elmúlt 15 évben, úgy a versenyek során is sok folyamatot kizárólag már csak online végzünk, így tudom, hogy a Kaspersky Lab-bel kötött partnerségünk nagyon fontos a számunkra. Én személy szerint elsősorban csak sport híreket böngészek a neten, és próbálok minél kevesebbett jelen lenni az online közösségi oldalakon, bár tudom, hogy a biztonság nagyon fontos, és jó érzés tudni, hogy a csapattal jó kezekben vagyunk, a Kaspersky Lab-nek köszönhetően.” – folytatta előadását Kimi Räikkönen a Kaspersky Lab és a Scuderia Ferrari közös sajtótájékoztatóján.

kimi_raikkonen_budapest_nagy_futam_2015_kaspersky_napimagazin10

Az együttműködésről

A Kaspersky Lab először 2010-ben társult a Scuderia Ferrari csapatával, amely együttműködés azóta is töretlen. Az együttműködés keretén belül pedig 2012 óta a Kaspersky Lab logója megtalálható a Scuderia Ferrari autóján, valamint a versenyzők overálján és a csapat egyenruháján is.

kimi_raikkonen_budapest_nagy_futam_2015_kaspersky_napimagazin_8

Még több fotó: AutóAddikt Facebook oldal

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUS, Sony,  Canon, Camera Kft.
Utómunka hardver: Acer, ASUS