AutóAddikt Hírek Nézzük, hogy áll a Honda mérlege világszerte jelenleg – friss hírek

Nézzük, hogy áll a Honda mérlege világszerte jelenleg – friss hírek

Pontosan olyan, mint amikor megtalálod a tökéletes táncpartnered – jellemezte Ted Klaus, a Honda mérnöke az új Honda NSX születését.

honda_civic_tourer_1_8_i_vtec_teszt_autoaddikt_009

Ted Klaus projektvezető mesélt az autó létrejöttének részleteiről és a fejlesztés irányvonalairól az európai sajtó munkatársainak, akik először vezethették az új NSX-et.

Megosztotta a projekt legemlékezetesebb pillanatait és nehézségeit, valamint saját gondolatait az NSX platform jövőjéről.

Az Auto Test magazin Legjobb ár/érték arányú autódíját idén a Honda Jazz nyerte el

A német Auto Test magazin díját a Honda Jazznek ítélték oda. Amellett, hogy kategóriájában elnyerte a legjobb ár/érték arányú gépjármű megtisztelő címet, az autó információs rendszere is díjat kapott.

A zsűritagokat – a Jazz méretein túl – belső terének variálhatósága, gazdag felszereltsége és modern biztonsági rendszerei győzték meg.

Folytatódik a Honda európai térnyerése

Erős kezdet után a Honda eladásai a második negyedévben is tovább nőttek. A 2015-ben véghezvitt teljes termékpaletta-frissítés a vezető autógyártók leggyorsabban növekvő márkái közé emelte a japán gyártót.

A Honda 88 242 darab gépjárművet értékesített az Európai Unió és az Európai Szabadkereskedelmi Társulás országaiban, 33,5 százalékkal túlszárnyalva a 2015-ös adatokat.

A Honda a SoftBankkal közösen indít okosautó-kutatási projektet

A Honda egy új tokiói kutatás-fejlesztési laboratórium megnyitására készül. A komplexumban főként a járműiparhoz kapcsolódó intelligens technológiák kutatása és fejlesztése folyik majd.

A közös projekt célja olyan rendszerek létrehozása, melyek lehetővé teszik a Honda által gyártott járművekben a fedélzeti érzékelők és kamerák adatainak sokrétűbb felhasználását, valamint a jármű és a vezető közötti kommunikáció kiterjesztését.

A Comic-Conon mutatják be a Sonic Civic-et, mely a legendás Sonic videojáték 25.évfordulójára készült

A Honda – a Segával összefogva – készített egy egyedülálló Sonic Civic-et, amit a mitikus videójáték ihletett, így ünnepelve annak jeles születésnapját.

A Honda UNI-CUB is részt vesz a Hackathon at Shape-en, az AT&T által rendezett technológiai kiállításon

A Honda egyedülálló személyes közlekedési eszköze, az UNI-CUB is szerepel a következő Shape-en az AT&T San Francisco-i seregszemléjén.

A világ minden tájáról érkeznek szoftverfejlesztők, hogy olyan programokat írjanak az UNI-CUB-hoz, melyek a jelenleg elérhető funkcióin messze túlmutatnak, ilyen például a távvezérelhetőség.