AutóAddikt Hírek Nyolc első Best Cars 2016 helyezést kapott a Volkswagen Csoport

Nyolc első Best Cars 2016 helyezést kapott a Volkswagen Csoport

Az auto motor und sport autós szaklap ismertette az olvasók által 2016-ban legjobbnak tartott modellek listáját. A lap olvasóinak véleménye alapján nyolc első helyezéssel a Volkswagen Csoport bizonyult a legsikeresebb vállalatnak az idei szavazáson.

volkswagen-passat-2-0-tdi-4motion-teszt-autoaddikt-012

Az Audi márka három modellje vehette át a megtisztelő Best Car kitűntetést, az Audi A1 a szupermini kategóriában győzedelmeskedett, míg az Audi A4 a középkategóriás autók között diadalmaskodott, az Audi Q7 pedig a nagyméretű SUV modellek legjobbja lett.

A Porsche vállalat két modell győzelmének örülhetett, a Porsche 911 a sportautók mezőnyében végzett az élen, a Porsche 911 Cabrio/Targa modellt pedig az olvasók szavazatai alapján 2016 legjobb nyitható tetejű autójának választották.

A Škoda Octavia az import autók versenyében diadalmaskodott, az olvasók véleménye alapján a népszerű modellé az import autók között a kompakt kategória első helye.

A Volkswagen Haszonjárművek Multivan modellje és a Volkswagen márka Golf modellje már rutinos győztesnek számít. A korábbi évekhez hasonlóan a közkedvelt wolfsburgi sikermodell a kompakt kategória élén végzett, míg a sokoldalú Multivan az egyterűek kategória hőn áhított első helyét szerezte meg, immár sorozatban 13. éve.

A Best Cars voksolás idén ünnepli 40. jubileumát. 2016 legjobbjait idén is az auto motor und sport magazin olvasói választották ki több, mint 360 modell közül. Az auto motor und sport csoport által megjelentetett német kiadvány, 14 európai és 3 Európán kívüli magazin vett részt a 2016-os olvasói szavazás lebonyolításában.

Előző cikkNövekedő Suzuki-eladások Magyarországon
Következő cikkA FIA European Truck Racing Championship hivatalos partnere a Goodyear