AutóAddikt Újdonságok Párizsban leplezik le a Honda Civic új, ötajtós európai változatát

Párizsban leplezik le a Honda Civic új, ötajtós európai változatát

Folytatódik a Honda európai termékoffenzívája, a márka ugyanis az október elején esedékes Párizsi Autószalonon leleplezi az ötajtós Civic legújabb, tízedik generációját.

honda-civic-5-ajtos-2017-autoaddikt-parizs

Párizsban ünnepeli világpremierjét az új ötajtós Civic, alkalmat adva, hogy a vásárlók megismerhessék az európai változat karosszériáját és belterét. A modell a tervek szerint 2017 elején érkezik az öreg kontinens kereskedéseibe, s vélhetően éppoly sikeres lesz, mint elődjei, hiszen átfogó kutatási és fejlesztési munka eredményeként látott napvilágot.

Emellett a Honda standján megtekinthető lesz a négyajtós átirat legújabb nemzedéke is. A törökországi Gebzében készülő modell vadonatúj külső és belső formatervvel lép színre,  forgalmazása pedig szintén 2017 elején kezdődik majd.

Érdekesnek ígérkezik a Jazz Spotlight Edition is, amit az új Civichez hasonlóan a párizsi seregszemlén csodálhat meg először a nagyérdemű. Ez a modell tulajdonképpen nem más, mint a – Genfi Autókiállításon közszemlére bocsájtott – Honda Jazz Keenlight tanulmányautó sorozatgyártásra érett változata, melyet szemet gyönyörködtető stíluselemeivel a trendi formák szerelmeseinek kínál a márka.

A bronz hűtőmaszk, a külső tükrök és az ötödik ajtó díszítése, a speciális matricaszett, a 15 colos, egyedi színezésű könnyűfémfelni-garnitúra, valamint a különleges megjelenésű kormánykerék és középkonzol még magasabb szintre emeli a minőségérzetet, egyszersmind elképesztően divatossá teszi a szuperminit.