AutóAddikt Újdonságok Párizsi Autószalon 2018: bemutatkozik az új, hetedik szériás BMW 3-as limuzin

Párizsi Autószalon 2018: bemutatkozik az új, hetedik szériás BMW 3-as limuzin

A BMW 3-as limuzin a bajor prémiumgyártó márkatörténetének eddigi legsikeresebb autója, amely egy modellben egyesíti a BMW iránymutató értékeinek legjavát.

A legendás sportlimuzin hetedik generációja a 2018-as Párizsi Autószalon fénypontjaként ünnepli világpremierjét. Az újdonság első ízben a BMW hivatalos párizsi sajtótájékoztatóján, 2018. október 2-án, közép-európai idő szerint délelőtt 9 órakor gurul ki a reflektorfénybe, a bajor prémiummárka számos új modelljének gyűrűjében. Az eseménynek a párizsi autószalon 5-ös csarnokában felépített BMW-stand ad otthont.

Ugyanezen a napon, közép-európai idő szerint délután 16 órakor a média képviselői exkluzív betekintést nyerhetnek a BMW párizsi standján azon formanyelvi részletekbe, vadonatúj technológiai megoldásokba és járműkapcsolati innovációkba, amelyek az új BMW 3-as limuzin karakterét együttesen meghatározzák. A „Get Together – Get Your Story” mottó égisze alatt megrendezendő sajtóesemény keretein belül Harald Krüger, a BMW AG igazgatótanácsának elnöke, a müncheni központú vállalatcsoport igazgatótanácsának három tagja, így Pieter Nota (BMW-értékesítés és márkamarketing), Klaus Fröhlich (járműfejlesztés) és Dr. Nicolas Peter (pénzügy), valamint az egyes járműfejlesztési részlegek megannyi szakértője is mélyebb beszélgetésekbe elegyedik majd az újságírókkal és riporterekkel az új BMW 3-as limuzinról.

A 2018-as Párizsi Autószalonon tartja autószalon-premierjét az új BMW Z4 és az új BMW 8-as Coupé, mialatt a francia fővárosban a BMW X5 negyedik nemzedéke és az új BMW M5 Competition sportlimuzin (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 10,7 – 10,8 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 243 – 246 gramm / km) is világpremierjét ünnepli.