AutóAddikt Hírek Új ügyvezető igazgató a Nissan Sales Central & Eastern Europe élén

Új ügyvezető igazgató a Nissan Sales Central & Eastern Europe élén

A Nissan Europe bejelentette Pierre Gerfaux kinevezését, mint a Nissan Sales Central & Eastern Europe (NSCEE) régiós központjáért felelős ügyvezetői igaztgatója.

nissan_qashqai_1_6_dci_2014_006

Mr. Gerfaux jelenleg azon európai országok értékesítéséért felelős vezető, ahol a Nissan disztribúciós hálózaton keresztül értékesít. Új pozíciójában Lengyelország, Magyarország, Szlovákia és Csehország működését fogja felügyelni. Székhelye Budapesten lesz és munkáját  James Wrightnak, a Nissan Europe East alelnökének iránymutatásával fogja végezni.

Mr. Gerfaux Antoine Barthes feladatkörét veszi át, aki a Nissan Thailand elnökének lett kinevezve. Ebben a pozícióban a Nissan teljes működéséért felel majd Thaiföldön. Yutaka Sanadónak, az Asia & Oceania, Nissan Motor Co. vállalat vezető alelnökének tartozik majd beszámolási kötelezettséggel.

A változások 2016 november 1-jén lépnek életbe.

Pierre Gerfaux-ról

Mr. Gerfaux jelenleg azon európai országok értékesítéséért felelős vezető, ahol a Nissan disztribúciós hálózaton keresztül értékesít. 2005-ben csatlakozott a Nissan Europe-hoz, azon belül is a kishaszongépjárművek üzleti egységéhez. Az azt követő pozíciója a stratégiáért és tervezésért felelős menedzser volt 2008 és 2010 között, utána pedig értékesítési és disztribúciós vezérigazgató 2010 és 2012 között. A jelenlegi pozíciója előtt Pierre a globális Datsun üzletág megbízott vezetője volt Yokohamában (Japán).

Antoine Barthes-ről

A Nissanhoz való 2002-es csatlakozása óta több értékesítési és marketing vezetői pozíciót töltött be Európában és a Közel-Keleten. Ügyvezető volt Közép-Kelet Európában budapesti székhellyel 2005 és 2006 között, az Infiniti Middle East elnöke dubai-i székhellyel 2009 és 2011 között, az összes Nissan modell marketingjéért felelős vezetője volt rolle-i székhellyel 2013 és 2015 között.

Előző cikkJelentős támogatás a BMW i3-ra – a kedvezmény mától vehető igénybe
Következő cikkJó értéktartást ígérnek az új Hyundai IONIQ Hybrid és IONIQ Electric modellek