AutóAddikt Magazin A 2015-ös Range Rover Sport Goodyear abroncsokon fut

A 2015-ös Range Rover Sport Goodyear abroncsokon fut

A Goodyear bejelentése szerint a 2015-es Range Rover Sport modellt a Jaguar Land Roverrel való többéves együttműködés egyik eredményeként Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV abroncsokkal szerelik fel.

range_rover_sport_2015_goodyear_autoaddikt

Az Eagle F1 Asymmetric SUV abroncskészlet tökéletesen illeszkedik a jármű közúti dinamikájához és lendületes kezelhetőségéhez. Az abroncsokkal felszerelt jármű kanyarodás közben kiválóan irányítható, mert a nyomás egyenletes eloszlásának köszönhetően nagy sebességgel történő kanyarodáskor az úttal érintkező felület maximalizálva van. Az abroncs jobb irányíthatóságot biztosít nedves utakon elődjéhez képest, hála aszimmetrikus mintázatának, amely növeli az útfelülettel érintkező felületet, továbbá könnyedén elvezeti a vizet, megakadályozva ezzel a vízen felúszás kialakulását. Végül, a futófelület mintázatának köszönhetően csökken a zajszint, így biztosítva a jármű luxus belső teréhez illő csendesebb, kényelmesebb vezetését.

„Az Eagle F1 Asymmetric SUV abroncs kiválóan párosítható a legújabb Range Rover Sport minden terepen magas teljesítményével. Sok éve dolgozunk már együtt a Jaguar Land Roverrel, és több jármű abroncskészletét is kifejlesztettük, így például a Range Rover Evoque vagy a Land Rover Discovery Sport abroncsait. Büszkék vagyunk a 2014-es Range Rover Sporthoz gyártott abroncsokra” – mondta Hans Vrijsen, a Goodyear EMEA marketing igazgatója.

Előző cikkNégyszáz BMW i3 egészíti ki Koppenhága tömegközlekedését
Következő cikkFIA Cross Country Világkupa 2015: a MINI ALL4 Racing csapata nyerte a hazai futamot