AutóAddikt Magazin A BMW i3 piacvezető pozícióban Magyarországon az elektromos/plug-in-hibrid kategóriában

A BMW i3 piacvezető pozícióban Magyarországon az elektromos/plug-in-hibrid kategóriában

A BMW i magyarországi szereplése az év első 7 hónapja után nagy sikert könyvelhet el. 2015 január – július időszakban már 30 db BMW i3 és 3 db BMW i8 modellt adtak át az ügyfeleknek.

bmw_i3_autoaddikt_004

A BMW i3 (tesztünk: http://www.autoaddikt.hu/teszt-bmw-i3-egy-kategoria-teljes-ujraertelmezese/) ezzel a teljesítményével magasan piacvezető az elektomos/plug-in-hibrid járművek hazai értékesítésében a vizsgált időszakot tekintve.  Az i8 plug-in-hibrid sportautó, mely számos nemzetközi díjat nyert, legutóbb a nagy presztízsű Nemzetközi Év Motorja Választás abszolút elsőségét is megszerezte, így már magyar tulajdonosainál is bizonyíthatja egyedülálló képességeit.

A hazai szép eredmények is hozzájárulnak a BMW i modellek globális piaci sikereihez, hiszen az idei év első felében több mint 12 500 db BMW i3 és i8-ast adtak el világszerte.

„A BMW i modelleket továbbra is kiemelt érdeklődéssel fogadja a magyar piac, biztató a megrendelés-állományunk és jó látni, hogy egyre többen ismerik fel az utakon is a jövőbe mutató, innovatív autóinkat. Ahhoz, hogy a BMW i3 a magyar utcakép még természetesebb részese lehessen, modelljeinkhez hasonlóan innovatív vásárlást ösztönző eszközöket dolgoztunk ki ügyfeleink részére, így a BMW i3-as már kedvező THM konstrukcióval, illetve vonzó operatív lízing ajánlatokkal is elérhető” – mondta Mala Ferenc a BMW Group Magyarország márkamenedzsere. „A BMW i új világa a magyar vásárlók számára is szimpatikus, autóink szénszál erősítésű karosszériája, a felhasznált anyagok progresszivitása a BMW Group egyéb modelljei számára is iránymutatóak” – tette hozzá a BMW i márkavezetője.

A hazai BMW i Szervizpontok újabb állomásokkal bővülnek a közeljövőben, a meglévő 4 partner mellé továbbiak csatlakoznak, támogatva az országos lefedettséget és a minél magasabb színvonalú szolgáltatási rendszert.

bmw_i3_autoaddikt_001

A BMW i almárka kisebb, mindennapi közlekedésre kialakított városi prémium autója, a BMW i3 alapáron 11 830 000 forinttól érhető el.  Az i3 kétféle verzióban választható, amelyből a teljesen elektromos kiadás 130-160 kilométer hatótávra képes a használat intenzitásának függvényében, míg a hatótáv-növelő megoldással (Range Extender) bővített verzió már összességében 300 kilométer megtételére alkalmas. A márka hálózatról tölthető (plug-in) hibridhajtású sportautója, az i8 alapáron 43 594 000 forinttól érhető el a hazai vásárlók számára.

0% THM konstrukció:
http://www.bmw.hu/hu_rb/hu/newvehicles/i/i3/2013/showroom/private_offer.html

Tartós bérlet ajánlatok:
http://www.bmw.hu/hu_rb/hu/newvehicles/i/i3/2013/showroom/offer.html