AutóAddikt Magazin A Zöld Autószerviz globális megoldásokat kínál 2015-ben is

A Zöld Autószerviz globális megoldásokat kínál 2015-ben is

Több ízben írtunk már a Zöld Autószerviz tevékenységéről, vagy épp szolgáltatásainak bemutatásáról. Idén szintén így teszünk, olvasóink több alkalommal is találkozhatnak hasábjainkon a vállalkozással kapcsolatos hírekkel, érdekességekkel, említésre érdemes történésekkel.

zold_autoszerviz_autoaddikt_2015_002

Aki netán nem ismerné a Zöld Autószerviz ténykedését, annak gyorsan összefoglaljuk a lényeget: Magyarországon tulajdonképpen a Szerdai Gábor által vezetett műhely az első, és egyetlen, amely kifejezetten környezettudatos megoldások révén definiálja tevékenységét. Kiemelt szerepet kap a társadalmi felelősségvállalás is a munkavégzés és szolgáltatások nyújtása során, hiszen a Zöld Autószerviz szellemiségére alaphangon jellemző a tétel, miszerint a tisztább, és még élhetőbb környezethez mindenkinek alanyi joga kell, hogy legyen.

Mindezt sikerült úgy kivitelezni hosszas évek nem sajnált befektetett munkájával, hogy mára igen példa- és iránymutató szerepet töltsön be a Zöld Autószerviz az egyébként igen zsúfolt felhozatalban. Itt ismét hangsúlyozzuk: jelenleg a műhely teljesen egyedi koncepciókat követ, és a vezetés azon fáradozik folyamatosan, hogy még komplexebb összképet nyújthassanak ügyfeleik számára.

zold_autoszerviz_autoaddikt_2015_004

Persze mindehhez nagyban hozzájárul a családias hangulat és a célkitűzések együttese, no és persze a korrekt, saját tapasztalatinkra is építkező gyors és hathatós munkavégzés. A Zöld Autószerviz szolgáltatásai igen szerteágazóak a szegmensben, nézzük a leginkább alapvetőeket ezek közül.

Teljes körű autójavítás

Mindent lefedő gépjárműjavítást és teljesítménynövelést vállal a Zöld Autószerviz szinte az összes hazánkban futó autótípusra. Nagyjavítás esetén ingyenes hozom-viszem szolgálattal, esetenként csereautót is biztosításával állnak ügyfeleik rendelkezésére. Összegezve: motor, váltó, fék, autóvillamossági problémák javítása, azok kiküszöbölése, műszaki vizsgára felkészítés ügyintézése az arculatban. Az autók javítása egyébként teljesen lefedett ügyintézéssel történik, így kényelmesen és egyben gyorsan zajlanak az események. Diagnosztikától a javításig akár egy napos határidővel mindent egyben, egy helyen kerül intézésre. Flotta jellegű javítás esetén (3 autó felett) jelentős kedvezményeket adnak.

zold_autoszerviz_autoaddikt_2015_003

Karosszériamunkák, teljes körű ügyintézéssel

A Zöld Autószerviz mottója: ha összetörik, összetörte,  bízza rájuk, ők megoldják. Törések, korrodálások javítását, kisebb horpadások szakszerű eltüntetését vállalják, mindezek mellé teljes körű biztosítási ügyintézést is kínálnak ügyfeleiknek, kárfelvételtől a kárrendezésig.

Gyors gumi- és futóműjavítás

Mint tudjuk, a magyar utak minősége sajnos elengedhetetlenné teszi hőn dédelgetett autónk futóművének és gumijainak folyamatos rutinszerű ellenőrzését. Ha már megtörtént a baj, vagy csak megelőzni szeretnénk a későbbi kellemetlenségeket, csak fel kell keresni a Zöld Autószervizt, és garantálják a gyors segítséget.

zold_autoszerviz_autoaddikt_2015_001

A Zöld Autószerviz Zuglóban, pár percre az Örs vezér terétől található, könnyedén megközelíthető akár autóval, akár tömegközlekedéssel (1144 Budapest, Egyenes utca 4.)

Bővebb információ a Zöld Autószerviz honlapján: http://www.zoldautoszerviz.hu