AutóAddikt Magazin Az Armel Opera Festival autós partnere a Peugeot – az idei évben...

Az Armel Opera Festival autós partnere a Peugeot – az idei évben is

Az Armel Opera Festival immár kilencedik alkalommal kerül megrendezésre Magyarországon, a Peugeot pedig ismét részt vállalt a lebonyolításban.

peugeot-armel-opera-festival-budapest-autoaddikt

A Fesztivál különleges koncepcióban megvalósított operaritkaságokat és legfőképp kortárs műveket bemutató nemzetközi operaesemény, amely egyben egy nemzetközi tehetségkutató verseny is operaénekesek számára. A verseny keretében keresik a megfelelő hanggal és színészi tudással rendelkező művészeket, akik a különleges opera előadások főszerepeit megfelelően tudják színpadra vinni.

Az eddig bemutatott 43 opera 16 különböző országból érkezett a fesztiválra, előadásokat pedig Franciaországba, Csehországba, és idén ősszel Angliába is bemutatják.

A 2016-os Armel Opera Festival öt új produkcióját Budapesten a Nemzeti Színházban és a Thália Színházban láthatják a kalandvágyó opera- és színházrajongók, június 27. és július 2. között.

A Peugeot márka számára a kultúra támogatása mindig kiemelt szerepet töltött be, aki elkötelezett a stílus, az autóipari dizájn, a kortárs ipari formatervezés terén. Egy autómodell nemcsak a technikáról, hanem az érzelmekről, az érzelmek örökös kereséséről is szól.

A minőségi időtöltés, a tehetségek és a kultúra támogatása a Peugeot márka hitvallásához szervesen kapcsolódik. Nagy örömünkre a Peugeot kezdetektől fogva, évről évre hivatalos autós partnere az Armel Opera Festival-nak és idén sincs ez másképpen.

Armel Opera Festival 2016

A hazai közönség izgatottan várja a fesztivál nyitónapján a Nemzetiben, Eötvös Péter új operájának hazai premierjét, a Senza Sangue-t, Alföldi Róbert rendezésében, amelyet a világhírű szerző Bartók Kékszakállújának párjaként mutat be az Avignon-i Grand Opera társulatával. A Budapesti előadáson a két egyfelvonásos művet a Pannon Filharmonikusok közreműködésével hallhatja a közönség.

Az Armel Opera Festival további előadásai június 29-től a Thália Színházban láthatók, köztük Astor Piazzola műve, egy szenvedélyes tangó-opera, a svájci Theater Orchester Biel előadásában, de itt lesz a Teatro Verdi di Pisa társulata is, Bruno Coli két operájával, amelyek Edgar Allen Poe novellái alapján íródtak, de izgalmas mini operákkal érkezik a Szerb Nemzeti Színház is, és nem utolsó sorban különleges előadás bemutatására készülnek a Liszt Ferenc Zeneakadémia végzős énekesei, Almási Tóth András rendezővel.

HIRDETÉS
Előző cikkÚjabb koncepciók: MINI VISION NEXT 100 és Rolls-Royce VISION NEXT 100 modellek
Következő cikkGoodwood: Mazda MX-5 RF, Milánó: Mazda MX-5 Levanto