AutóAddikt Hírek Dowan Kim február elejétől a Kia Motors Hungary élén

Dowan Kim február elejétől a Kia Motors Hungary élén

A Kia Motors Corporation vezetősége 2017 február elsejétől Dowan Kim urat nevezte ki a Kia Motors Hungary új elnökének. Az előző elnök, Jong Kook Lee úr, a Kia Motors csehországi leányvállalatánál folytatja munkáját, továbbra is elnöki pozícióban.

Kim úr 1996 óta dolgozik a Kia Motors Corporation-nél. 2010 – 2014. között az oroszországi Kia értékesítési- és logisztikai koordinátoraként dolgozott. Ezután visszatért Szöulba, ahol jelen kinevezéséig a Kia Motors központjában a FÁK és a Kelet-európai eladásért felelős csoport vezetője volt.

Dowan Kim úr nős, két gyermek édesapja, szabadidejében kifejezetten aktívan él, szeret golfozni.

“Izgalommal várom az új kihívásokat a Kia Motors magyarországi csapatánál. Szeretnék hozzájárulni a márka hazai sikereihez. Ebben a tehetséges és lelkes kollégákból álló csapatra is komolyan támaszkodhatom. Hiszem, hogy nagy lehetőségek rejlenek a márkában, hiszek a növekedésben értékesítési területen és a piaci részesedés terén egyaránt. Modelljeink kiválóak, különlegesek és feltűnő megjelenésűek, világszínvonalúak minőségben és változatlanul kiemelkedők ár-érték arányban” – mondta el Kim úr.