AutóAddikt Újdonságok Előrendelhető az új, ötödik generációs Nissan Micra, megvannak a specifikációk és az...

Előrendelhető az új, ötödik generációs Nissan Micra, megvannak a specifikációk és az árak is

A Nissan pár nappal ezelőtt bejelentette a dinamizmus, stílus és technológia új szintjét képviselő ötödik generációs Micra árait és felszereltségeit. A modell 2017. márciusától előrendelhető 3 195 000 forintos áron.

A Nissan Micra ötödik generációjával a Nissan az alapoktól kezdve gondolta újra, milyen autó a Micra – a végeredmény pedig legalább olyan szembetűnő, mint amilyen forradalmi.

A vadonatúj Micra újdonságai közé tartozik a BOSE® Personal audiorendszer (6 hangszóróval, amelyből 2 a vezető fejtámlában található Ultra-Nearfield™ változat – a széles körben elismert BOSE PERSONAL hangrendszer a világon elsőként a Vadonatúj Nissan Micrában érhető el), valamint a minden eddiginél kiterjedtebb személyre szabhatóság.

Az autó markáns megjelenését tízféle kifinomult és életteli külső szín teszi egyedivé. Az egyéb külső és belső egyedi kiegészítőkkel összesen 125 különböző variáció alakítható ki, így az új Micrát mindenki könnyen a saját stílusára formálhatja. A külső megjelenést illetően az alapfelszereltség részeit képezi:
LED nappali menetfény
Fekete, elektromosan állítható külső tükrök
Fekete első kilincsek
Hátsó tetőspoiler

A Nissan Micra a biztonságra is nagy hangsúlyt fektet, az alapfelszereltség magába foglalja:
6 légzsák (vezető- és utasoldali, oldal- és függönylégzsákok)
Automata vészfékezési rendszer
Keréknyomás ellenőrző rendszer
Visszagurulás-gátló rendszer
Immobilizer
Automata elakadásjelző (vészfékezés esetén)

Ezen kívül természetesen a kényelem is fontos szerepet játszik, itt az alapfelszereltség részei a teljesség igénye nélkül:
Magasságában és mélységében állítható kormányoszlop
Fedélzeti számítógép
Manuálisan állítható magasságú vezetőülés
Osztottan dönthető hátsó üléstámla (60/40)
1,5 literes palackokat befogadó ajtózsebek, elöl-hátul

Az ötödik generációs Micra merész formatervének, újszerű, intuitív technológiai megoldásainak és magabiztos, könnyed vezethetőségének egyedi kombinációjával forradalmi változásokat hozhat a B-szegmenssel kapcsolatos vásárlói igényekben. Lélegzetelállító formáival és izgalmas színeivel mindig kitűnik a tömegből, miközben tágas belterével és modern megoldásaival azoknak is vonzó lesz, akik többet várnak a B-szegmens csapotthátúitól, és azoknak is, akik kifejezetten valami kisebbet keresnek.

Április közepétől a vadonatúj Micra már a márkakereskedésekben is elérhető lesz.