AutóAddikt Magazin Fiatal művészekhez fordul a Nissan Észak-Amerikában, cél az idei, nem épp hagyományos...

Fiatal művészekhez fordul a Nissan Észak-Amerikában, cél az idei, nem épp hagyományos Halloween feldobása

A Nissan egy középiskola művésznövendékeivel társult, hogy megünnepeljék azt a fajta kreativitást, amit a Halloween képvisel és hogy megismertesse a tanulókkal az autóipari dizájn nyújtotta karrierlehetőségeket.

Miközben a közösségi távolságtartás irányelvei hatással lehetnek a halloweeni tervekre idén, új autós elfoglaltságok, mint például a kísértetjárta autós vendéglők, egyre népszerűbbek, így miért is ne dekorálnánk idén az autónkat is az otthonunk mellett?

A Nissan a „vásznat” biztosította a projekthez a Hillsboro középiskola haladó művésznövendékeinek, egy két tónusú narancssárga – fekete színű 2020-as Nissan Sentrat, továbbá, dekorációs tippeket és felszerelést is. 

Kilenc megfontolandó tanács mielőtt belefognánk autónk halloweeni dekorálásába:

  1. Tisztítsuk meg az autót a dekoráció felhelyezése előtt.
  2. Autóra való, lemosható eszközöket válasszunk és kis felületen először teszteljük is őket.
  3. A szélvédőt, hátsó szélvédőt, szenzorokat, kamerákat, fényszórókat és féklámpákat ne dekoráljuk. A szenzorok és kamerák pontos helye a kézikönyvben található. 
  4. Ne erősítsünk fel olyan dekorációt, ami akadályozhatja a kilátást, amit a földön húznánk, illetve olyat, ami a kerekek mozgását befolyásolhatja.
  5. Ne hagyjuk a dekorációt túl sokáig az autón. Kímélő tisztítószerrel maradéktalanul távolítsunk el minden nyomot.
  6. Használjunk sablonokat.
  7. Rögzítsük azokat a dekor elemeket, amelyek meglazulhatnak vezetés közben.
  8. Vonjuk be az egész családot a dekorálásba.
  9. Legyünk kreatívak és közben érezzük jól magunkat!

A tanulók, akik virtuálisan folytatják tanulmányaikat, októberben találkoztak, hogy egyesítsék művészi kvalitásaikat a Sentrán.

„A szín a művészetben nagyon fontos. Vizuálisan fejezi ki azt, akik vagyunk és érzelmeket ébreszt” – mondta Briana Burtsell tanárnő. „Izgatott vagyok, hogy lehetőségünk volt a Nissannal dolgozni ezen a remek és kreatív halloweeni projekten, amely tudatosítja a tanítványaimban is a színek alkalmazását osztálytermen kívül is.”

A különleges, tanulók által dekorált halloweeni kiadása a 2020-as Nissan Sentranak a cég észak-amerikai székházának előcsarnokában lett kiállítva.

A tanulók virtuálisan találkozhattak Nicole Fonsecaval is, aki senior design managere a Nissan Design America-nak és megvitathatták az autóipari dizájn nyújtotta karrierlehetőségeket. Fonseca alkotta a naracssárga színű exteriőrt a Nissan számára.

„Miközben a Halloween egy nagyszerű idő arra, hogy fortélyosak legyünk, a tanulóknak ennél több hasonló lehetőségre van szükségük, hogy kiéljék a kreativitásukat” – mondta Fonseca. „Általános iskolásként én nem tudtam, hogy a szín dizájn, vagy akár az autó dizájn létező karrierút. Szóval, küldetésemmé tettem, hogy ezekről a lehetőségekről tájékoztassam a tanulókat.”