AutóAddikt Újdonságok Ford Transit Connect Sport – új, sportos és stílusos zászlóshajó a palettán

Ford Transit Connect Sport – új, sportos és stílusos zászlóshajó a palettán

A stílusos, új Transit Connect Sport is Hannoverben mutatkozik be; az autó külső megjelenését jellegzetes, ezüstszínű vagy narancssárga kontúrokkal kihangsúlyozott matt fekete sávozás, valamint 16 colos Dark Stainless könnyűfém keréktárcsák varázsolják izgalmassá és stílusossá.

Az exkluzív Transit Connect Sport változattal most kiegészül a Ford népszerű Sport áruszállítónak sora, melyek között megtalálható a Transit Courier és Transit Custom sportos megjelenésű kivitelei. Jövőre a család tovább bővül a Fiesta Van-nal.

Az autó bőséges alapfelszereltsége olyan tételeket is tartalmaz, mint a kabin részleges bőrkárpitozása, a Ford Power motorindító gomb, a kétzónás, automata klímaberendezés, az automatikus sebességkorlátozóval kiegészített sebességtartó automatika és a statikus, ködfényszórós kanyarvilágítás.

Az új Transit Connect 2019 elejétől kapható Magyarországon megújult, üzemanyag-takarékos benzin- és dízelmotorokkal és a dízel motorokhoz rendelhető új, modern, nyolcfokozatú automata sebességváltóval.