AutóAddikt Hírek Hamarosan kézi váltóval is elérhető lesz a Toyota GR Supra

Hamarosan kézi váltóval is elérhető lesz a Toyota GR Supra

A Toyota a versenypályákon évek óta sikert sikerre halmozó versenyistállója, a TOYOTA GAZOO Racing nem csupán a motorsport, hanem az utcai autók területén is folyamatosan igyekszik a legendás sportautóhagyományokkal rendelkező márka rajongóinak kedvezni.

Ennek jegyében támasztották fel néhány éve a GR Suprát, született meg a GR Yaris, érkezik hamarosan a GR 86 (és Japánban a GR Corolla is), de ők jegyzik a Yaris, a Corolla, a C-HR és a Hilux GR Sport változatait is. Most újabb jó hírrel lepték meg a nagyközönséget: hamarosan érkezik a GR Supra kéziváltós változata is.

Sokan gondolják úgy a mai napig, hogy igazi sportautó elképzelhetetlen kéziváltó nélkül: sokkal direktebbnek érzi a kontrollt és így élik meg igazán a vezetési élményt. Nincs ez másként a Toyota GAZOO Racing sportautókért rajongó ügyfelei és rajongói körében sem, a versenyistálló pedig nem hagyta hogy a kérésük pusztába kiáltott szó legyen. Hamarosan érkezik ugyanis a Toyota GR Supra egy teljesen új, egyedileg készített kézi sebességváltóval.

A rövidesen bemutatkozó kézi váltós Toyota GR Supra a közvetlen vezetési élmény igényével készült, hogy a rajongókat még közelebb hozza a GAZOO Racing szellemiségéhez, amelynek középpontjában a vezetés élvezete áll. Az új, vörös színű „Supra” logóról beazonosítható kézi váltós modell tovább bővíti a GAZOO Racing sportautó-kínálatát, méghozzá egy olyan Toyota GR Suprával, amely őszinte, egyedi és különleges lehetőséggel válik gazdagabbá. A versenyistálló a következő hetekben ígér újabb részleteket.