AutóAddikt Hírek Két díjat is kapott a BMW a Design Trophy 2015-ön

Két díjat is kapott a BMW a Design Trophy 2015-ön

Lélegzetelállító és jövőbe mutató formai megoldásai okán két BMW modellt is kategóriája legmutatósabb képviselőjének választottak meg az Auto Zeitung német szaklap olvasói.

bmw_4_gran_coupe

Amíg az elegánsan sportos BMW 4-es Gran Coupé a limuzinok, kombik, egyterűek kategóriában diadalmaskodott, addig az izgalmasan merész formanyelvezetű BMW 2-es Cabrio a kompakt kategória aranyérmét nyerte el. Sőt mi több, az ötajtós MINI, a BMW M3/M4 sportmodell és a BMW X6 is dobogós helyen végzett a kisautók, a sportautók és az SUV modellek kategóriájában.

A Design Trophy 2015 nívós elismeréseit az Auto Zeitung magazin és a www.autozeitung.de weboldal olvasói ítélték oda az autóipar legújabb képviselőinek minden egyes kategóriában. A díjjal rendre a legesztétikusabb modellt tüntetik ki az olvasók, akik közül idén több mint 22 ezren adták le voksaikat. A győzteseket öt kategóriában hirdették ki.

Tavaly például a teljesen elektromos hajtáslánccal szerelt BMW i3, a BMW i8 plug-in hibrid sportautó és a BMW 2-es Coupé dizájnját is aranyéremmel jutalmazták az olvasók.

Előző cikkFord: szervizkönyv helyett mobileszköz
Következő cikkÚj generációs Hyundai i20 WRC fejlesztése zajlik a Hyundai Motorsport műhelyében