AutóAddikt Magazin Közös kampányban a Volvo V90 és Zlatan Ibrahimović

Közös kampányban a Volvo V90 és Zlatan Ibrahimović

Újra kooperáció köthető a Volvo Cars márkához és Zlatan Ibrahimović nevéhez: a V90 prémium kombi európai bevezetési kampánya a labdarúgó Európa-bajnokságot megelőzően rajtol. A kampány ma éjjel indul a közösségi média oldalakon.

volvo-v90-zlatan-ibrahimovic-autoaddikt

Az új kampányban a Paris Saint-Germain egykori csatára, a Volvo márka régi rajongója felidézi gyermekkorát, és arról mesél, hogyan jutott el Malmö leghírhedtebb városrészéből a nemzetközi élsport világába.

A jelenleg az Európa-bajnokságra készülő Zlatan nem csupán régi Volvo-tulajdonosként érzi magához különösen közelinek a svéd autómárkát.

„Örömmel tölt el, hogy ismét a Volvóval dolgozhatom. Láttam az új autóikat, kipróbáltam őket. Nyugodt szívvel mondhatom, fantasztikusak. Akár csak én, a Volvo is saját útját járja, és nem fél másként gondolkodni. Az előző közös kampányunk is jó volt, ez a mostani azonban hamisítatlanul Made by Zlatan” – mondta Zlatan Ibrahimović.

„A kampány főhajtás a független szellemiség, a másképp gondolkodás képességében rejlő erő előtt. Zlatan és a Volvo sok szempontból hasonló életutat jártak be. Ha mindig azt tettük volna, amit a többiek, soha nem jutottunk volna el oda, ahol ma tartunk” – mondta Alain Visser, a Volvo Car Group értékesítésért, marketingért és ügyfélkapcsolatokért felelős alelnöke.

A Volvo Cars és Zlatan először 2014-ben, egy emlékezetes marketing kampány kapcsán dolgoztak együtt. A filmben a titokzatos labdarúgó a svéd nemzeti himnuszt szavalta, és távoli svéd erdőségekben vadászott.

A Volvo Cars megkérdőjelezhetetlen tapasztalattal rendelkezik a kombik építése terén. Erre építve a vadonatúj V90 új mércét állít a prémium kombi kategóriában az esztétikum, az anyaghasználat és a kidolgozás terén, miközben maradéktalanul teljesíti a valódi kombikkal szemben támasztott hagyományos, praktikus elvárásokat. A Volvo V90 kiemelkedően gazdag alapfelszereléssel rendelkezik, a nagytestű állatokat felismerő rendszertől kezdve a második generációs Pilot Assist félautonóm mobilitási funkcióig.

Az új V90 kampányához, amely május 30-án este 20:15 órakor indul a közösségi oldalakon, Hans Zimmer írt vadonatúj, egyedülálló zenét. A világhírű, Oscar-díjas filmzeneszerző nevéhez többek között olyan sikeres alkotások fűződnek, mint a Gladiátor, a Karib-tenger kalózai, az Eredet vagy a Csillagok között.

„Mindig is rajongtam a svéd sztárokért, legyen szó az Abbáról vagy Zlatanról. Azáltal, hogy a Volvóval és Zlatannal dolgozhattam együtt, a lehető legjobb oldaláról ismerhettem meg Svédországot. Igazán értékes és élvezetes volt az együttműködés” – mondta Hans Zimmer.