AutóAddikt Hírek Máris népszerű itthon a Lada Vesta

Máris népszerű itthon a Lada Vesta

Múlt hét szerdáján, azaz március 1-én érkezett hazánkba a várva várt Lada Vesta, alig egy hét alatt pedig több mint húszan szerettek bele az új generációs Ladába.

Az első eladás az első napon, még nyitás előtt a Lada Pécsnél realizálódott – egy fehér LadaVesta Comfort talált gazdára. Az vevő nagyon lelkes, az értékesítő nagyon ügyes volt: az első LADA Vestát trélerről adták el, az autót a vevő csak az interneten látta.

Tehát mondhatjuk, hogy épp csak elindult az értékesítés, a Vestákra pedig óriási az érdeklődés. Egy hét alatt több mint húsz autó kelt el, szinte mind a LUX típusú – az első trélerekkel kizárólag a legmagasabb felszereltségű modellek érkeztek meg. Ennek ellenére a rendkívül jól felszerelt Comfort Vestákból is eladtak már, ám ezek az autók egyelőre még nincsenek az országban.

Az első autót a Lada Pécs értékesítette, egy fehér Lada Vesta Comfort talált gazdára. A vevő két hónapja látogatta rendszeresen a szalont, gondolkodott Kalinán és Grantán is, többször vett részt tesztvezetésen. Egyértelmű volt a vásárlási szándék, de nehéz volt választani. Azonban mikor kiderült, hogy március 1-én megérkezik a Lada Vesta, a vevő döntött. Még nyitás előtt hívta a kereskedést és a kora reggeli órákban már alá is írták a szerződést. Tették mindezt autó nélkül, ugyanis a Comfort felszereltségű autók még nincsenek az országban. De hát ilyen a Lada szerelem, 2015 decemberében a legelső Lada is így kelt el a márka visszatérésének első napján.

A második Vestát a Lada Császár adta el Pápán, ott fiatalember választott egy karneol piros Lada Vesta Luxot. A dobogó harmadik fokán a Lada Miskolc áll, ők szintén egy LUX felszereltségű platina színű Vestát adtak el. Mindegyik vevőről elmondható, hogy nyomon követték a Lada márka visszatérését, fontolgatták egyéb modellek vásárlását is, de a Vesta megérkezésekor egyértelmű volt a döntés. Volt, aki használtautóban gondolkodott, de olyan is, aki Lexust cserélt luxus Ladára. Hiába a Lada szerelem nem ismer határokat.