AutóAddikt Magazin Megújult a Zöld Autószerviz

Megújult a Zöld Autószerviz

Teljesen új környezetben, ám a korábbról népszerű szolgáltatásokkal kezdte a 2021-es évet Szerdai Gábor vállalkozása, a Zöld Autószerviz.

Alapvetően a helyszín maga remek, ugyanis Budapesten, a XVI. kerület frekventált helyén, a Rákospalotai határúton találjuk a modernizált és teljesen megújult Zöld Autószervizt.

Több szerelőállással, korszerű szerszám- és gépparkkal, ügyfélcentrikus szemlélettel, gyors határidőkkel, s persze minőségi munkavégzéssel várja továbbra is régi-új úgyfeleit a szerviz.

A Zöld Autószerviz szolgáltatási között folyamatosan szerepel a teljes körű márka- és típusfüggetlen autójavítás, a karosszériajavítás teljes körű kárügyintézéssel, a gumi- és futóműjavítás, valamint a non-stop 0-24 autómentés is.

Természetesen az Autóaddikt folytatja együttműködését a Zöld Autószervizzel 2021-ben is: projektautóink, legfőképp az 1997-es évjáratú W140 Mercedes-Benz S420 fog sokszor megfordulni a műhelyben, ugyanis számos tervünk van az autó további megújulása végett. A procedúráról az eddiekhez hasonlóan beszámolunk majd dedikált rovatunkban.