AutóAddikt Magazin Mutatjuk a Nissan és Yaya Touré közös reklámfilmjét

Mutatjuk a Nissan és Yaya Touré közös reklámfilmjét

A Nissan új reklámfilmet mutatott be „A cserejátékos” (The Substitute) címmel, amelyben az UEFA Bajnokok Ligája hivatalos autóipari partnereként is ismert autógyártó, valamint globális nagykövete, Yaya Touré egy meglehetősen különleges lehetőséget kínálnak fel egy mit sem sejtő üzletembernek.

A Nissan kihívásának James Martin Devlin tett eleget, aki a JamesClim nevű, hűtőgépeket és légkondicionáló berendezéseket forgalmazó, Párizs környéki vállalkozás tulajdonosa.

A filmben Touré névtelen telefonálóként megkéri Jamest, hogy autózzon egy általa meghatározott helyszínre. Megérkezésekor Jamest mindössze egy labdarúgó játékvezetőnek látszó férfi fogadja egy irányjelző világítótáblával a kezében. James követi a bíró jelzéseit, csattanóként pedig a következő ajánlatot kapja: régi furgonját lecserélheti egy vadonatúj Nissanra. Hogy mit kell tennie? Mindössze annyit, hogy átpakol régi furgonjából az ott várakozó Nissan kishaszonjárműbe. Minderre azonban öt perce van, mielőtt régi autóját összezúzza az ott várakozó markoló.

Hogy mire jutott Yaya Touré és James, kiderül az alábbi videóban:

https://youtu.be/s33_iWfXxWU

Ahogy az a filmben látható, James sikeresen teljesíti a nem mindennapi feladatot, így szabadon választhat egyet a Nissan csúcsminőségű kishaszonjárművei közül.

A 37 éves üzletember öt éve vezeti vállalkozását, és elmondása szerint az új Nissannak is nagy hasznát veszi majd.

Mint elmondta: „Azonnal megragadtam a lehetőséget, hogy részt vehessek a cserejátékos kihívásban – de ki ne lenne benne egy ehhez hasonló játékban? Nagy élmény volt, és természetesen nagyon várom, hogy kiválaszthassam az új furgonomat. Mindennap használni fogjuk azt is, persze csak miután megkapja a JamesClim matricákat.”

A „cserejátékos” kampány a Nissan új, a piacon egyedülálló ötéves garanciájának bevezetését népszerűsíti, amit a vállalat a 2015. szeptember 1. után vásárolt teherautókra és furgonokra ad.

 Ahogy Ponz Pandikuthira, a Nissan Europe kishaszongépjárművekért felelős igazgatója elmondta: „Úgy gondoltuk, hogy a „cserejátékos” akcióval szórakoztató és látványos módon mutathatjuk be, mekkora változást hozhat egy Nissan kishaszonjármű egy kisvállalkozás életében. A Nissan tudja, milyen nagy szerepe van a haszongépjárműveit választó vállalkozások sikerében a megbízható, sokoldalú szállítójárműveknek. Ezért is ajánljuk mostantól minden Nissan kishaszongépjárműhöz az új, ötéves garancia-konstrukciót, hogy ezzel is bizonyítsuk vevőinknek: a Nissan olyan márka, amely megbízhatóan szolgálja vállalkozásuk igényeit. A Nissan az iparágban egyedülálló garanciát vállal modelljeire, kishaszonjárműveinek gazdag kínálata pedig biztosítja, hogy minden vállalkozás megtalálhatja a számára legmegfelelőbb és legmegbízhatóbb modellt.”

A Nissan Európában kiemelkedően széles választékban kínál kishaszonjárműveket, olyan modellekkel az élen, mint a népszerű Navara és a 2016 elejétől kapható, új NP300 pick-upok, az NV200 és NV400 furgonok, valamint az NT400 Cabstar és NT500 teherautók. A különféle igényeket kielégítő Nissan furgonok és pick-upok okosan megtervezett rakteret és opcióként elérhető modern technológiákat – például tolatókamerát és NissanConnect navigációs rendszert – kínálnak. A márka kishaszonjárművei hasznos megoldások széles tárházát és kitűnő irányíthatóságot kínálnak, utasterük nagyfokú kényelmet biztosít a sofőr számára, ráadásul a sokoldalú platós és dobozos felépítményű járműveknek a fenntartása is olcsó.

Bővebb infó a Nissan egyedülálló ötéves gyártói garanciájáról: www.nissan.hu