AutóAddikt Magazin Pure&Crafted Fesztivál a BMW Motorrad kiemelt támogatásával

Pure&Crafted Fesztivál a BMW Motorrad kiemelt támogatásával

Parti után, parti előtt – alig zajlott le a BMW Motorrad Days, és máris itt a következő nagyszabású rendezvény.

Pure&Crafted_Logo_White_small

A színvonalas zene és a motoros kultúra, illetve a New Heritage életstílus szellemében, 2015 nyarán rendezik meg első ízben a Pure&Crafted Fesztivált Berlinben, a Postbahnhofnál. Az egyéni stílusú, kétnapos fesztivál igényes gitárzenével és kézműves dizájntárgyakkal, valamint a custom bike világának legjavával várja látogatóit.

A Pure&Crafted Fesztivál főtámogatója a BMW Motorrad.

A program egy fedett és egy szabadtéri helyszínen csábítja a rock, az alternatív és a népzene rajongóit. A különlegességek között említhető a két idei németországi koncertjéből az egyiket itt bemutató The Hives, valamint a punk rock hősei, a vadonatúj albumukkal érkező Refused fellépése. További igényes színpadi program a két lány- és egy fiútestvér alkotta brit Kitty, Daisy & Lewis, akik nemrég a berlini Columbiahalle telt házas közönségét varázsolták el rock’n roll dallamaikkal. Az indie folk rock legjavát a három külföldi származású, ám egyaránt Berlinben élő zenész alkotta Mighty Oaks garantálja.

A további előadók között szerepel a White Stripes stílusát idéző Blood Red Shoes, a svéd Friska Viljor indie-formáció, a holland Birth of Joy rockzenekar, a west coast garage rocker Allah-Las, valamint a Talisco, az Abay, a BRNS, a Suns of Thyme és a Syd Arthur.

Az AnnenMayKantereit fellépése sajnos már nem szerepel a programban.

A Pure&Crafted Fesztivál azonban jóval több pusztán színvonalas rockzenénél. A két helyszínen is zajló zenei program közvetlen szomszédságában ugyanis a Postbahnhof csarnoka kézműves termékek egyfajta nagyvárosi stílusú piacává változik, a New Heritage kultúra kiállítóinak és műhelyeinek is helyet adva.

Legyen szó a berlini Emma Opitz műhely különös gondossággal készült kézműves bőráruiról, az 1865-ben alapított Stetson legendás kalapjairól és sapkáiról vagy éppen a Burlington gyémánt mintás zokni- és harisnyakollekciójáról, a kisebb üzlettel és bemutatókkal érkező divatmárkák e rövid ízelítője is ígéretesen hangzik mindarról a választékról, amely a Pure&Crafted Fesztivál látogatóit fogadja majd.

A kiállítók között található a vizuális kultúra krónikásaiként és hajtóerejeként ismert Gestalten Verlag, valamint a két barát, Harry Brack és Frank Damson, akik Harry Damson Speedshop berlini projektjük alapjain e fesztiválra is a művészet és az iparművészet iránti szenvedélyes rajongásukkal érkeznek.

Annak érdekében pedig, hogy a látogatók a végigtáncolt éjszakát követően is tökéletesen megőrizhessék megjelenésüket és stílusukat, a haj- és szakállápolási termékek gyártójaként az Oak és a Mühle Shaving is képviselteti magát, természetesen fodrász kíséretében.

A minden érzékszervet kényeztető élményeket az exkluzív teherautókról és bárokban kínált, első osztályú étel- és italválaszték teszi teljessé.

A szabadtéri program teljes egészében a motorkerékpárok témája köré szerveződik. A legendás Motodrome-ban tartott hellrider motoros showműsor és számos egyedi motorkerékpár-építő bemutatója mellett próbautakra is lehetőség nyílik. Nem kevésbé különleges esemény a Pure&Crafted Festival Bikes szombat esti tombolasorsolása sem.

A Pure&Crafted Fesztivál helyszíne a Ferropolisról a Postbahnhofra változott, vagyis a rendezvény első alkalommal Berlin „nagyvárosi olvasztótégelyében” jöhet létre, ahol a legkülönfélébb trendek és szubkultúrák születnek, gyarapodnak és élnek egymás mellett, illetve ahol a zene a nagyvárosi élet egyik alapeleme.

Ez a megfelelő környezet a Pure&Crafted számára, ez a Pure&Crafted otthona.

A Pure&Crafted Festival szervezője a Gemeinsame Sache GmbH & Co. KG márkakommunikációs ügynökség, szoros együttműködésben az épített motorok világának szakembereivel, a kezdeményező és névadó szponzor BMW Motorrad gárdájával közösen mindeddig ismeretlen platformot kínálva e rendezvény számára Németországban.

A fesztiválra szóló jegyek ára elővételben 49,00 euró.

Péntekre (22,00 euró) és szombatra (35,00 euró) napijegy is váltható a www.pureandcrafted.com oldalon.

 

A Ferropolis helyszínre megváltott jegyek változatlanul érvényesek.

 

Program:

Péntek

Friska Viljor – Mighty Oaks – Blood Red Shoes – Allah-Las

Szombat

The Hives – Refused – Kitty, Daisy & Lewis – Talisco – ABAY – BRNS –

Birth of Joy – Syd Arthur – Suns of Thyme