AutóAddikt Magazin Új Nissan Navara egészíti ki a Jet-Power Hungary team csapatát

Új Nissan Navara egészíti ki a Jet-Power Hungary team csapatát

A világ egyik legjobb, Európa bajnok jet-ski versenyzője, D’Ess Alex Bendegúz után a világ egyik legnépszerűbb, számos szakmai díjat elnyert pick-up-jával, az új Nissan Navara pick-uppal bővül a Jet-Power Hungary team versenycsapata.

nissan-navara-jet-power-hungary-autoaddikt

Újabb erősítést kapott a hazai vízi sport élet egyik legsikeresebb formációja, mely sorai között tudhatja a világ legfiatalabb flyboard bajnokát, Gerencsér Olivért, a múlt év nemzetközi felfedezettjét, a 11 éves Major Marcellt és a többszörös magyar bajnok versenyzőt, a Sea-Doo gyári tesztpilótáját  Gacsal Balázst. A Nissan hazai importőrével kötött együttműködés értelmében a csapat tagjai az új Navara segítségével készülnek bajnoki futamaikra, valamint a Dunán, a Tiszán, a Tisza-tavon és több külföldi helyszínen tartandó bemutatóikra.

Június 4-5-éna hazai Jet-ski sport Hungaroringjén, Dunaharasztiban álltrajthoz idén először a sportág hazai elitje és sokan várják érdeklődéssel a korábbi Európa bajnok D’Ess Alex Bendegúz visszatérését, aki sokak meglepetésére nem csak sikerszámában az „állós” jetek kategóriájában áll rajthoz, de az idén rajtoló „ülős” Sea-Doo Spark kupában is, ahol tökéletesen egyforma technikájú hajók mellett csak a tudás és az állóképesség dönt majd. – magyarázza Major Sándor.

A legendás Sea-Doo jet-ski-ket közel két évtizede Magyarországon forgalmazó Jet-Power Hungary Kft. ügyvezetője kifejezetten örül annak, hogy a Nissan Navara lesz a futam támogatója, hiszen a világszerte közkedvelt pick-up, különböző változatai és évjáratai eddig is népszerűek voltak a vízi sportokat űzők köreiben. Major Sándor azt is bejelentette, hogy a dunaharaszti szezonnyitó bajnoki fordulón, Nissan Navara kupa néven külön is díjazzák a legattraktívabb teljesítményt nyújtó férfi és hölgy versenyzőket.

A hazai jet-ski bajnokság nyitófutamán minden érdeklődő kipróbálhatt a Navarákat, hiszen a Nissan nem csupán a hazai jet-ski sport egyik legsikeresebb csapatának partnere, de kiállítója is volt a napos vízparti rendezvénynek.

A dunaharaszti  és természetesen az összes többi  magyar bajnoki jet-ski futam a nézők számára teljesen ingyenes, kitűnő családi és baráti összejöveteli lehetőség, amelyre minden sportrajongót és vízparti kikapcsolódást kedvelőt szeretettel várunk – mondja Major Sándor, aki szerint a Nissan idei partnerségének óriási szerepe volt abban, hogy a jet-ski sport, fiatal kora ellenére legendás versenyzője D’Ess Alex Bendegúz visszatérhet a versenyzéshez és a Sea-Doo Spark valamint a Nissan Navara segítségével bebizonyíthatja: az élsport és a tanulás nem zárja ki egymást, hiszen Alex jelenleg is felsőfokú tanulmányait folytatja Budapesten.

„Eddig is nagy rajongója voltam a Nissan sportautóinak, terepjáróinak, és minden tiszteletem azoknak a környezetvédelmi törekvéseknek, amelyeknek az elektromos autók terjesztése kapcsán ez a legendás világmárka elért. Ezért megtiszteltetés számomra az új Nissan Navara partnereként és segítségével visszatérni a jet-ski sportba. Rengeteg hazai eredményre lehetünk büszkék a közelmúltból; gondoljunk csak Gerencsér Csabára vagy Pala Tündére akik a női és férfi versenyzők között is Európa, világkupa és világbajnoki címekkel öregbítették hazánk hírnevét. Ezt a dicsőséges sorozatot szeretném én is folytatni” – nyilatkozta D’Ess Alex Bendegúz.

HIRDETÉS
Előző cikkRengeteg Hyundai vesz részt a labdarúgó EB lebonyolításában
Következő cikkMár itthon is rendelhető az új, hátsókerékhajtást kapott Alfa Romeo Giulia