AutóAddikt Exkluzív 1996 Mercedes-Benz S500 L W140 projekt Új projekt: 1996 Mercedes-Benz S500 L W140

Új projekt: 1996 Mercedes-Benz S500 L W140

Hosszas szervezés előzte meg, de végül megszületett a döntés. Megmentünk az utókor számára egy szebb napokat is látott, színes előélettel rendelkező, viszont Magyarországon forgalomba helyezett Mercedes-Benz S500 L W140-est. Cikksorozat indul.

Az autó nem titkoltan rendelkezik némi káreseménnyel, volt rajta törés hátul például. Mivel napi használatban volt eddigi tulajdonosainál, kapott hideget-meleget, ebből adódóan látszanak rajta jócskán használati nyomok, valamint jó néhány helyen korrózió fellelhető. Ezek java része felületi rozsda, abban a stádiumban, amikor már elkezd hólyagosdoni a fényezés, viszont még komolyabb baj nincsen. Jó felújítási alap, jelenleg is teljesen használható állapotban.

Tehát lesz mit ténykedni az 1996 Mercedes-Benz S500 L W140-nel. A cél az újfent, hogy szakszerűen, gyári állapotára visszaállítsuk, ehhez ismét megkapjuk a professzionális háttértámogatást partnereinktől. Hála az égnek, nem nulláról kell újraépíteni az autót, viszont minden olyan tennivalót elvégzünk majd rajta, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy kifogástalan működése, külleme, és minősége legyen az elkövetkezendő időszakban.

Kiemelt parnerünk a párhuzamosan több éve futó 1997 Mercedes-Benz S420 W140 projektből (is) jól ismert Zöld Autószerviz.

Együttműködő partnerek: Mercedes-BenzClassic Vehicle HungaryVictor’s CustomsZöld AutószervizMerciBolt.huMercedes Alkatrészek Újpest,Hankook Tire MagyarországULOLoctite (Henkel Adhesives)Olajshop.hu

Fotó: Autóaddikt

Utómunka: Acer