AutóAddikt Hírek Új ügyvezető a Nissan Sales Central & Eastern Europe élén

Új ügyvezető a Nissan Sales Central & Eastern Europe élén

2018. október 1-től a Nissan Europe Tomasz Latała Goliszt nevezte ki a Nissan Sales Central and Eastern Europe ügyvezető igazgatójának.

Tomasz több mint 20 éve dolgozik az autóiparban, melyből a Renault csoportnál töltötte a leghosszabb időt. Legutóbb a Renault Lengyelország Ország igazgatójaként, a Renault és Dacia kereskedelmi stratégiájának megvalósításával foglalkozott. Előtte az RCI Bank Lengyelország ügyvezető igazgatója volt. A regionális márkavezetésben, valamint a gyorsan fejlődő lengyel piacon szerzett széleskörű tapasztalata nagy mértékben támogatni fogja a Nissan CEE helyzetét a közép-kelet európai piacon.

“A Nissan egy nagyon erős márka, mely vezető szerepet tölt be a crossover piacon, valamint az elektromos mobilitásban és innovatív technológiákban egyaránt. Nagy örömömre szolgál, hogy csatlakozhatok a Nissanhoz és elkezdhetem a közös munkát a budapesti és más országbeli csapataimmal hogy tovább építhessem a márka sikertörténetét a közép-kelet európai régióban” – fogalmazott a szakember.

Tomasz székhelye Nissan Sales Central & Eastern Europe budapesti régiós irodájában lesz, amely tavaly óta 5 ország – Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország és Ukrajna – értékesítési képviselete. Munkáját Ken Ramirez, a Nissan Europe értékesítési-és marketing alelnökének iránymutatásával fogja végezni.