AutóAddikt Exkluzív 1997 Mercedes-Benz S420 W140 projekt 1997 Mercedes-Benz W140 S420: jobb oldali oldaltükör burkolatának cseréje

1997 Mercedes-Benz W140 S420: jobb oldali oldaltükör burkolatának cseréje

Az autón egyre kevesebb a javítani való, szemmel (is) jól látható hiba. Főként, hogy a jobb oldali tükörburkolat cseréje is megtörtént a Classic Vehicle Hungary-nál.

Tulajdonképpen véletlenszerűen jött az oldalsó visszapillantó tükör burkolatának cseréje: amikor Hamza Csaba, a Classic Vehicle Hungary tulajdonosa elvitte a tükröket javításra (lásd korábbi kapcsolódó cikkünket), felmerült, hogy van lehetőség az eredetileg fenn lévő burkolatház cseréjére.

Tudni kell, hogy az S420-ason egy olyan jobb oldali tükörburkolat leledzett, amelynek a belső keretén jókora repedés éktelenkedett. Nem is repedés, inkább kisebbfajta lyuk volt ez – miért ne lehetne most egy füst alatt kicserélni a javításokkal párhuzamosan?

Meg is történt a csere, a Classic Vehicle Hungary fényezés tekintetében (is) újfent remek munkát végzett. Az árnyalatok passzolnak, a tükörház pedig ismét régi, eredeti mivoltában pompázik.

Együttműködő partnerek: Classic Vehicle Hungary, Zöld Autószerviz, MerciBolt.hu, Hankook Tire Magyarország

Fotó: Canon / Camera Kft.

Utómunka: Acer