AutóAddikt Hírek A GEFCO lesz a Citroën innovatív AMI – 100% Electric modelljének logisztikai...

A GEFCO lesz a Citroën innovatív AMI – 100% Electric modelljének logisztikai partnere

A globális multimodális ellátási lánc szakértője és az európai autóipari logisztika vezető szolgáltatója – a GEFCO – lesz a Citroën AMI – 100% Electric modelljének logisztikai partnere. A szerződésen értelmében a GEFCO kezeli a szállítmányozást, az utómunkálatokat és a raktározást, valamint a háztól házig történő kézbesítést és a fogyasztóknak történő átadást.

GEFCO Olaszország Guasticce-i központjába futnak be a Citroën AMI modellek, ahol a járművek közúti forgalomba helyezéséhez szükséges összes utómunkálatot speciális személyzet végzi. Ezenkívül a vállalat raktározási lehetőséget is biztosít azon Citroën AMI járművek számára, melyek Olaszországszerte szállításra várnak.

A utómunkálatok magukba foglalják a mosást, a folyadékok ellenőrzését, különböző beállításokat, a tartozékok beszerelését, valamint a MY AMI POP és az AMI VIBE Pack konfigurációk finomhangolását. A GEFCO újabb szintre emeli a perszonalizációt is, azáltal, hogy az autók egyedi külső megjelenését tovább fokozó dekorációs elemekkel szereli fel a járműveket. Egy hihetetlenül könnyű és remek autó, amely AM jogosítvánnyal, már akár 14 éves kortól elérhetővé válik. A Citroën AMI egyszerű és intuitív digitális ökoszisztémája által tökéletesen kiszolgálja a megújult mobilitási igényeket.

A partnerség révén a GEFCO intézi a házhozszállítást is. A kézbesítést végző járművezetők mindegyike jól felkészült a jármű használatával kapcsolatban, így kérdés esetén könnyedén tudnak segíteni a vásárlóknak, hogy azok azonnal ki tudják használni a modell minden funkcióját. Mindez a 100%-ban digitálisan intézhető adás-vétellel kiegészülve, egészen páratlan ügyfélélményt nyújt.

Fabrice Barthe, a Gefco Olaszország ügyvezető igazgatója elmondta: „Büszkék vagyunk rá, hogy együttműködhetünk a Citroënnel a városi mobilitás fogalmát forradalmasító AMI-100% Electric autó kapcsán. A GEFCO az aktuális egészségügyi követelményekre ügyelve is közvetlenül az ügyfelek ajtajáig hozza a konfiguráció, a testreszabás és a kézbesítés lehetőségét. Örömmel tölt el, hogy részesei lehetünnk ennek a kalandnak, és hogy a Citroën Olaszoroszággal dolgozhatunk együtt egy igazán kivételes vásárlói élmény érdekében!”