AutóAddikt Hírek Goodyear A Goodyear az Auto Zeitung téligumi-tesztgyőztese

A Goodyear az Auto Zeitung téligumi-tesztgyőztese

A Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 lett a német Auto Zeitung autómagazin idei első téligumiabroncs-tesztjének győztese. Az abroncs külön elismerést is kapott a teszt során nyújtott kiemelkedő teljesítményéért.

A Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 dicséretben részesült a biztonságos teljesítményért, amit a teszt során tanúsított. A gumiabroncs havas útfelületen, téli körülmények között kiemelkedő tapadást és kiszámíthatóságot, míg nedves felületen nagyszerű tapadást produkált. Száraz útviszonyok között pedig nagyon kiegyensúlyozott teljesítményével győzte meg az Auto Zeitung szerkesztőit.
Az Auto Zeitung az Arctic Center nevű finnországi tesztpályán, egy BMW 520D-vel tesztelte a tizenhárom gumiabroncsot. A teszt során vizsgált kritériumok voltak többek között: a tapadás, a kormányzási pontosság, a vezetési stabilitás és a kényelem.

„A Goodyear mindig is nagyon erős téli gumi kínálatot vonultatott fel” – nyilatkozta Mike Rytokoski, a Goodyear alelnöke, európai marketingigazgatója. “Ezt bizonyítja az UltraGrip széria számos elnyert díja, amelyek sorát most nagy örömmel egészítjük ki az Auto Zeitung díjával.”

Előző cikkÍme, az új BMW M8 Competition Coupé és BMW M8 Competition Cabrio
Következő cikkMünchenben nyit a MINI Pavillon, október 12-én