AutóAddikt Magazin A MINI 60 évnyi inspirációja

A MINI 60 évnyi inspirációja

A brit prémiumgyártó a MINI 60 Years Lifestyle Kollekcióval ünnepli fennállása jubileumi évfordulóját.

A MINI márkát lebilincselő történelme, időtlen varázsa és páratlanul iránymutató termékpalettája határozza meg. És noha első négykerekűjének világpremierje óta már kereken hatvan esztendő telt el, a brit prémiumgyártó a vezetési élmény, a magával ragadó dizájn és az egyediség tekintetében még ma is újabbnál újabb mércét állít fel. A márkára nemzedékek óta, egyedüliként jellemző gokartos vezetési élmény és ötletes helykihasználás eközben egyre nagyobb rajongótábort hódít meg. Fennállása jubileumi évfordulóján a MINI visszatekint az elmúlt hatvan év inspirációjára és egy olyan, félszáz darabból álló, exkluzív kollekciót mutat be, amelynek stílusát a márka ikonikus jegyei ihlették.

Az örökség és a kortárs megoldások találkozása: a ruházati termékek

A brit prémiumgyártó motorsport-múltjából merítve, a MINI 60 Years Lifestyle Kollekció a nőknek, a férfiaknak és a gyerekeknek egyaránt vadonatúj ruházati termékeket kínál. A MINI Stripe Pólóing (MINI Stripe T-Shirt) a női ruhák esetében az ikonikus British Green, míg a férfi darabok esetében Black árnyalatban készül. A pólóingeken látható egyenes vonalak eltérő élek mentén törnek meg, a 2018-2020-as MINI Lifestyle Kollekcióban bemutatott Coral szín és az élénk Lemon szín kettősében. A MINI Car Print Pólóingek (MINI Car Print T-Shirts) a klasszikus Mini stílusos motívumait viselik, a MINI Vintage Logo Pólóingek (MINI Vintage Logo T-Shirt) pedig – amelyek a gyerekek számára is elérhetők – a márka eredeti, babérkoszorúval díszített logójával szimbolizálják a közutakon és a versenypályákon egyaránt átélhető vezetési élményt.

Kiegészítők: a hűsítő megoldásoktól az abszolút kívánatos termékekig

A MINI Colour Block Ice Tea Kancsó (MINI Colour Block Ice Tea Jug) és a MINI Colour Block Ice Tea Bögrék (MINI Colour Block Ice Tea Mugs) még a tikkasztó nyári hőségben is tökéletes hűsítő megoldásként szolgálnak. Mindkét kiegészítő Black, Coral és Green színárnyalatban válik elérhetővé. Az élénk Coral színű labdákkal érkező MINI Beach Tenisz Szett (MINI Beach Tennis Set) a strandra járó minden korosztálynak felhőtlen tengerparti élményeket garantál. Generációkon átívelő szenvedély: ez a közös a MINI-ben és a futballban, és mint ilyen, a stílusos MINI Football is ezt az érzést közvetíti.

Hatvan éve úton: a poggyászok

Az utazótáskák már önmagukban is örök klasszikusnak számítanak, a MINI Striped Utazótáska (MINI Striped Duffle Bag) azonban még ennél is tovább megy. A poggyászok retro stílusát az utazótáska mellett a MINI Striped Bevásárlótáska (MINI Striped Shopper) és a trendi MINI Striped Övtáska (MINI Striped Belt Bag) kontraszt-mintázata nyomatékosítja. Az új kollekció utazótermékeinek sorát a bőröndök és más kiegészítők zárják.

Játék hatvan éven át: a gyerekeknek szánt termékek

Az ötletes helykihasználás mindig is a MINI egyik meghatározó jellemzője volt. A MINI Striped Játékdoboz (MINI Striped Toybox) hatalmas játéktároló- és pakolótérrel egészíti ki a brit prémiumgyártó legkisebb rajongóinak szobáját. Sőt mi több, a MINI jubileumi évfordulóját egy legendás játékklasszikus is nyomatékosítja: ez a MINI Striped Yo-Yo, amely a játékdobozhoz és a gyerekeknek szánt többi termékhez hasonlóan, az egyedi csíkmintáról ismerhető fel azonnal. A Yo-Yo esetében ez utóbbi egy körkörös minta szerint olvad össze. A kollekció egyik legkedveltebb darabja minden kétséget kizáróan a MINI Bulldog 2.0, amely a rövidebb és a hosszabb túrákhoz is megbízható útitársként csatlakozik. A MINI Striped Baby Ajándék Szett (MINI Striped Baby Gift Set) öt pár egyedi mintázatú zoknit és egy csíkmintás kalapot tartogat, amely minden újdonsült szülőnek egy kiváltképp egyedi ajándékötletet kínál.

Előző cikkAz új Citroën C5 Aircross Magyarországon is bemutatkozott
Következő cikk89. Genfi Autószalon, 2019: Volkswagen T-Roc R csúcsmodell