AutóAddikt Hírek Az Opel Fábián lett az ország legnagyobb Opel márkakereskedése és szervize

Az Opel Fábián lett az ország legnagyobb Opel márkakereskedése és szervize

Budaörsön nyílt meg az ország legnagyobb Opel márkakereskedése és szervize, az Opel Fábián. A létesítmény a több márkakereskedést üzemeltető Fábián Kft-hez tartozik, amely 1991-es megalakulása óta a magyar autókereskedelem és szerviz üzletág egyik legfontosabb szereplőjévé vált.

opel-fabian-megnyito-budaors-autoaddikt-001

Az ünnepélyes megnyitón Koncz Gábor, az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója kiemelte: „Az, hogy ma egy új Opel márkakereskedést avathatunk fel, azt jelzi, hogy nemcsak a vásárlók részéről, hanem vállalkozói körökben is nagy a bizalom a márka iránt. A válság óta eltelt években sajnos nem az volt a jellemző, hogy szaporodtak volna az autókereskedések – éppen ellenkezőleg – de mostanra a trend megfordulni látszik. A növekvő piacon az Opel tartja a vezető helyét a személyautó értékesítésben és meg vagyok győződve arról, hogy a most megnyitott Opel Fábián márkakereskedéssel pozíciónk tovább erősödik.”

opel-fabian-megnyito-budaors-koncz-gabor-autoaddikt-002

Az Opel az elmúlt négy évben megszakítás nélkül első volt a személyautó piacon, az idei esztendő lehet sorozatban az ötödik elsőség. Az Opel magyarországi sikereiben kiemelkedő szerepe van a folyamatosan megújuló modellpalettának, amelynek legfrissebb – és nagy érdeklődéssel várt – újdonsága a jövő hónapban érkező új Opel Astra. Segíti a márka erejét a stabil ipari háttér, a szentgotthárdi Opel motorgyár, ahol az új Astra valamennyi motorja készül.  És nagyban hozzájárul az Opel vezető pozíciójához a professzionális márkakereskedői és szerviz hálózat. Az Opel iránt érdeklődőket és az Opel tulajdonosokat országszerte 48 márkakereskedés és szerviz (illetve további 11 szervizpont) várja – ebbe a számba beleértendő a most megnyílt Opel Fábián is.

Az új budaörsi Opel márkakereskedés és szerviz a legnagyobb az országban. Az 3500 négyzetméteres épületben a 740 négyzetméteres bemutatóterem és új gépjármű átadó mellett egy 35 (!) állásos szerviz található. A szerelőműhelyben az elképzelhető összes karbantartást, elektromos és mechanikus javítást el tudják végezni, a szerviz külön munkahelyekkel rendelkezik diagnosztikára, futómű vizsgálatra és állításra, valamint hatósági műszaki vizsgára.

opel-fabian-megnyito-budaors-autoaddikt-003

Az Opel Fábián karosszéria műhelye „car-o-liner” huzatópadokkal, a hozzájuk tartozó mérőrendszerrel, valamint az új nagyszilárdságú acélok hegesztésére is alkalmas berendezésekkel várja ügyfeleit.  A fényező műhelyben két fényezőkamra és hat helyi energia karral, fűtéssel, felső légbefújással és alsó elszívással ellátott előkészítő állás található.