AutóAddikt Exkluzív DeAgostini DeLorean DMC-12 1:8 építés projekt DeAgostini DeLorean DMC-12 1:8 építés – 4. lapszám: a reaktor, valamint Mr. Fusion...

DeAgostini DeLorean DMC-12 1:8 építés – 4. lapszám: a reaktor, valamint Mr. Fusion beszerelése

Valamivel komplexebb és masszívabb feladatot rótt ránk a DeAgostini DeLorean DMC-12 1:8 4. lapszáma, igyanis a modell megépítéséhez most megkaptuk magát a reaktort, valamint a Mr. Fusion névre keresztelt üzemanyag-komposztálót.

Mindkét részlet igen kultikus és egyben fontos eleme a Back to the Future időgépének. A reaktor maga adja a hihetetlen energiát a time jump-hoz, míg a Mr. Fusion felel azért, hogy mindenféle újrahasznosítható, ház körül található alapanyagokból elő lehessen állítani a kellő mennyiségá-minőségű-üzemanyagot.

Első lépésként a reaktor fedelét raktuk össze, sima bepattintásos módszert alkalmazva. Itt a felső részhez hozzáillesztettük hamar az alsót, így rögzítve az egész egységét.

Utána átnyergeltünk egy kicsit a Mr. Fusion megépítéséhez. A kis, kémény-szerű elvezető két oldalát összecsavaroztuk, majd alul és felül is lezártuk. A tartály alsó traktusát is összeapplikáltuk, majd a felnyitható fedelet is a helyére tettük. Végül az egészet összecsavaroztuk.

A tartáéyhoz természetesen tartozik egy nyitó mechanizmus is. Ezt külön kellett összeszerelni, így elkészültek a csuklópántok is. Összeraktuk egybe az egészet, majd amellékelt fémlemezre rögzítettük, amely majd a DeLorean motorterébe kerül.

Rendeld meg most a kiadó weboldaláról, használd a promóciós kódodat DELOREANAUTO és élvezd az előfizetéssel járó ajándékokat!