AutóAddikt Hírek Falugondnoki program: 365 Opel Vivaro kisbusz talált gazdára

Falugondnoki program: 365 Opel Vivaro kisbusz talált gazdára

Sikerrel szerepelt az Opel az idei Falugondnoki programban. Az Európai Unió Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapjából származó forrásokra lehetett a kistelepülések (5000 főnél kisebb lélekszámú) önkormányzatainak és non-profit szervezeteinek pályáznia egy olyan közbeszerzés keretében, amely meghatározta, milyen kisbuszok vásárlását lehet ily módon finanszírozni.

opel-vivaro-falugondoki-program-autoaddikt-1

Az Opel palettájáról a Vivaro Combi került be ebbe a körbe és a sikerrel pályázó kistelepülések közül mintegy négyszázan választották ezt a modellt.

A kilencszemélyes Vivarók közül többet a vásárló igényeinek megfelelően alakítottak át: volt, amelyiknél csak egy vonóhorog szerepelt az extra kívánság listán, de volt olyan Vivaro, amelyet teljesen átalakíttatott az Opel Magyarország, hogy mozgássérültek szállítására, kerekes székek rögzítésére alkalmas legyen.

opel-vivaro-falugondoki-program-koncz-gabor-autoaddikt-2

Koncz Gábor, az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója az átadáskor a következőket mondta: „Fontosnak tartjuk, hogy valamilyen formában mi is hozzájáruljunk a vidéken, kistelepülésen élők életminőségének a javításához, támogatjuk a Falugondnoki Program célkitűzéseit. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy közel 400 pályázó választotta a Vivaro Combit és azt az Opel által biztosított ötéves szolgáltatás csomagot, amely kiterjesztett garanciát és biztosítást is tartalmaz.”

opel-vivaro-falugondoki-program-autoaddikt-3

A magyar személyautó piacon az Opel továbbra is őrzi első helyét 11,58 %-os piaci részesedéssel. A cég november 20-án nyitott márkakereskedői hétvége keretében mutatja be a nagyközönségnek az új Opel Astrát, amelytől azt várja, hogy további lendületet ad az értékesítésnek.