AutóAddikt Magazin Hot Wheels Hot Wheels Premium Fast & Furious 5 darabos sorozat

Hot Wheels Premium Fast & Furious 5 darabos sorozat

Egyetlen autó- illetve filmimádó gyűjteményéből sem hiányozhat a Hot Wheels Premium Fast & Furious 5 részes szériája, amely a legnépszerűbb modelleket vonultatja fel. Nézzük, melyek ezek!

Hot Wheels Fast & Furious 1/5: Mitsubishi Eclipse

Jól ismert zöldes tónussal, a hátsó sárvédőív irányából, át a C oszlop alatt, egészen az ajtó közepéig húzott festéssel, karbon motorháztetővel érkezik a Hot Wheels Fast & Furious Mitsubishi Eclipse.

A felnik részletesen kidolgozottak, csakúgy, mint a frontrész lámpái, vagy épp a beömlőrostély. Hátul a légterelő szárny is domináns, szintén aprólékos kialakítást kapott.

Hot Wheels Fast & Furious 2/5: ’92 Ford Mustang

Igazi muscle car, még nem annyira klasszikus, mint mondjuk a hatvanas években gyártottak, de teszi a dolgát rendesen. Tette a FaF-ben is, 5.0 V8 szívómotorral, szolid küllemmel.

A Hot Wheels Fast & Furious verzión sincs semmilyen sallang, egyedül a gépháztető púpja árulkodik arról, hogy valamiféle streetracer-verzióról van szó. A kidolgozás itt is részletes, a fenik (is) pontos másai az eredetiknek.

Hot Wheels Fast & Furious 3/5: Jeep Grand Cherokee – Trackhawk

Nem Blackhawk, hanem Trackhawk – máris itt a kitétel, miben különbözik a Hot Wheels Fast & Furious-modellként debütáló Grand Cherokee.

A letisztult külldem bivalyerős belsőt rejt, amolyan lopakodó SUV-ként volt jelen az autó a FaF-ban. Ahogyan az eredetinél, a keréktárcsák színrefújtak, a fényezés egyárnyalatos.

Hot Wheels Fast & Furious 4/5: Dodge Charger

Igazi klasszikus muscle car, hatvanas évek természetesen. Egyértelműen minden mai modern csodaautót képes leverni a Fast & Furious színpadán, de természetesen nincs ez másképp a valós életben sem.

Ami egyedül árulkodó jel arról, hogy ez a Charger nem gyári széria, az a hátsó és az első tengelyen lévő kerekek méretkülönbsége. A Hot Wheels Fast & Furious verzió teljes élhetű másolata az igazinak.

Hot Wheels Fast & Furious 5/5: W MOTORS Lukan HyperSport

Kell nyilván egy ízig-vérig speedcar is a felhozatalba. Nem biztos, hogy a nyers amerikai muscle car-erőháttérrel szemben nagy a hatékonyság, de nem lehet tudni. Pont ez a varázsa ennek az autónak.

A Hot Wheels Fast & Furious shzériájában ez az ötödik, egyben utolsó darab, megkapó fényezéssel és színnel, minden elemében hasonló megjelenéssel az eredetihez képest.

Együttműködő partnerek: MattelAcer