AutóAddikt Magazin Idén is Opel Családi Nap a Hungaroringen: fókuszban az Opel Magyarország 25....

Idén is Opel Családi Nap a Hungaroringen: fókuszban az Opel Magyarország 25. születésnapja

Idén is változatos programokkal készült az Opel Magyarország a család minden tagja számára – pontosan 1 hét múlva, 2016. május 21-én Opel Családi Nap, a Legendák Találkozása!

opel-csaladi-nap-hungaroring-napimagazin

A legjobb alkalom, hogy személyesen is megismerkedhessenek a kilátogatók a 2016-os év autójával – az új Astrával – valamint az Opel jövőjét megtestesítő GT koncepcióautóval. Az érdeklődők találkozhatnak a 25 éve a szentgotthárdi gyártósorról elsőként legördült F Astrával, valamint megcsodálhatják a veterán kiállítást, illetve végigizgulhatják a gyorsulási versenyeket is.

Idén is lesz lehetőség élményautózásra, amelyre a helyszínen lehet nyerni lehetőséget. A napot most is a bringások nyitják meg, akik 1 órán keresztül zavartalanul körözhetnek az ország legsimább aszfaltján.

Az Opel Családi Nap hangulatról a Nagy Duett legnagyobb sztárjai, az Intim Torna Illegál, a Random Trip és a Tankcsapda gondoskodnak, a kicsiknek pedig az Alma Együttessel és a Kismenők feltörekvő fiataljaival kedveskedik az Opel Magyarország. A program összeállításánál a család minden tagjára gondoltak, így minden adott, hogy eltölthessen mindenki együtt egy szenzációs napot, ahogyan az évente lenni szokott.

A Tulajdonosi Parkoló minden évben óriási attrakció. A leglelkesebb Opel tulajdonosok itt mutathatják meg féltett autóikat. A www.legendak.com oldalon beküldött Opelek közül az Opel Magyarország Facebook közössége és szakértő zsűrink közösen döntik el, hogy melyik autók kerüljenek kiállításra a Hungaroringen. A büszke tulajdonosok a Hungaroringen is felvonulhatnak Opeljeikkel!

Erre nemcsak nekik, hanem a myOpel.hu oldalon regisztrálóknak is lehetősége nyílik. Utóbbiak közül 150 szerencsést sorsolnak ki, ők a rendezvény teljes időtartama alatt a VIP parkolóban állhatnak, és szintén mehetnek egy kört saját Opeljükkel a legendás versenypályán. Most különösen érdemes a myOpel oldalon regisztrálni, ha eddig még nem történt volna meg.

További információk az Opel Családi Napról: www.legendak.com