AutóAddikt Magazin Tervezd meg a Leander Kills turnébuszának dekorációját!

Tervezd meg a Leander Kills turnébuszának dekorációját!

Minden zenekar legjobb barátja a turnébusza. Egy jó öreg Transit sok együttes választása és hű társa a hosszú utakon megbízhatóan és fáradhatatlanul szállítva kiszolgálva a zenekarok minden igényét a koncertkörutak során.

A Ford az európai és hazai haszongépjármű piac legnagyobb szereplőjeként régóta elkötelezett a könnyűzene támogatása mellett. Az Egyesült Királyságban nagy sikerrel futott Bands in Transit Project* mintájára, azt tovább gondolva, és a jelen körülményekre adaptálva a Ford Magyarország 2021. tavaszán meghirdeti saját Band in Transit 2021 projektjét. A Projektben a Ford Magyarország egy feltörekvő zenekarnak biztosít egy Ford Transit TRAIL turnébuszt a zenekar koncertturnéjához. A Ford választása itthon egy fiatal, ígéretes zenekarra, a Leander Killsre esett.

A Leander Kills: Jankai Valentin – dob, Köteles Leander – ének, zongora, basszusgitár, Vermes András – gitár, Czifra Miklós – gitár

Ford Magyarország és a Leander 2021. május 20-án bejelentett együttműködésében a Leander, a Ford új márkanagyköveteként pályázatot hirdet.  Tervezd meg Te  a Leander zenekarok (Leander Kills, Leander Szimfonik, Leander Oktett, Leander Akusztik, Amigod) új turnébuszának, a fekete Ford Transit Trail 9 személyes kisbusz egyedi dekorációját és nyerj 100.000 forintot! 

A Ford és Leander által legjobbnak ítélt pályamunka alapján dekoráljuk ki a Leander-turnébuszt. A nyertes pályamunka készítője 100.000 Ft pénzdíjban részesül.

A tervezést segítő sablon letölthető innen:

SABLON LETÖLTÉSE ?

A pályamunkákat a fordleanderdesign@gmail.com címre várják június 30-ig. Eredményhirdetés 2021. július 7én!