AutóAddikt Magazin Toyota Aygo-t kapott a Miss Balaton 2016-os győztese, Nagypál Krisztina

Toyota Aygo-t kapott a Miss Balaton 2016-os győztese, Nagypál Krisztina

Az augusztus 6-án látványos show keretében megválasztott látványos show keretében megválasztott Nagypál Krisztina, az idei Miss Balaton by Cosmopolitan nyertese egy 1 millió 200 ezer forint értékű szerződés mellett egy trendi, tűzpiros Toyota Aygo modellel lett gazdagabb.

nagypal-krisztina-toyota-aygo-miss-balaton-autoaddikt

A legszebb 16 lány közül a közel két órás finálé során kiválasztott Nagypál Krisztina egyöntetűen lenyűgözte a döntő zsűrijét, amelynek tagja volt Sándor Orsi, Edvin Marton, Király Lili, a verseny 2014-es győztese, valamint Mártha Imre, és a zsűri elnöke Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője. A feltűnően gyönyörű fiatal lány az értékes modellszerződés mellett egy igazán látványos és inspiráló főnyereménnyel, egy tűzpiros Toyota Aygo-val gazdagodott, amelynek jelképes kulcsait a Toyota Central Europe alelnöke, Alain Dujardyn adta át a fiatal szépségkirálynőnek.

„Egy egész ünnepségsorozat volt számomra a Miss Balaton, hiszen a fotótáborban volt a szülinapom, tegnap a névnapom, ma pedig megnyertem a versenyt. Sokat tanultam a felkészülés alatt, a tréneknek köszönhetően magabiztosabb lettem” – mesélt győzelme után a 20 éves királynő, aki fővárosi egyetemistaként éli mindennapjait.

„Azt szokták mondani, hogyha az ember mosolyog, a világ visszamosolyog rá. Én ezt az örömöt, boldogságot szeretném sugározni az emberek felé” – tette még hozzá a kicsit megilletődötten is sugárzó Krisztina, aki először a döntős lányokkal, majd pedig a családjával ünnepelt.

A nyereményautóját a mai napon hatalmas mosollyal átvevő szépségkirálynő elmondta, alig várja már, hogy kipróbálhassa és szeretteinek, barátainak is megmutathassa a szerinte is gyönyörű Toyota Aygót, már csak azért is, mert a 18 éves kora óta jogosítvánnyal rendelkező szépség nagyon szeret vezetni.

„Az idei évben immár második alkalommal támogattuk a Miss Balaton by Cosmopolitan szépségversenyt, mert a rangos esemény kiváló alkalmat teremt számunkra arra, hogy bemutassuk a Toyota izgalmasabb, trendibb, emocionálisan bevonóbb, megérintőbb arcát” – fogalmaz Alain Dujardyn, a Toyota Central Europe alelnöke.

„Nyereményként ismét a kisautó szegmens egyik éllovasára, a Toyota Aygo-ra esett a választásunk, hiszen a modell friss, merész dizájnja révén épp annyira egyéniség, és épp úgy kitűnik a tömegből, mint a frissen megkoronázott szépségkirálynő. Krisztina mosolygós üdeségét látva az autó kétségtelenül tökéletesen passzol hozzá, reméljük, hogy nagyon sok örömét leli majd benne” – teszi hozzá a szakember.