AutóAddikt Exkluzív 2014 Honda CR-V 2.0 AWD 2014 Honda CR-V 2.0 AWD: íme, az új projektautónk!

2014 Honda CR-V 2.0 AWD: íme, az új projektautónk!

Tulajdonképp csak félig-meddig tekinthetjük magunkénak, ugyanis a tulaj Németországban él, és ott használja a kocsit. Sok esetben viszont Magyarországra látogatnak, és olyankor irány a szerviz, indulhatnak a cserefolyamatok, javítások. Már ha szükséges.

Első körben olajat, szűrőket cseréltünk az autón, valamint kaptunk egy revíziót is a CVH-nál, hogy melyek legyenek azok a kritikusabb részletek, amelyekre ügyelnünk kell. Ez nagyjából 2.5 hónapja zajlott, és akkor Ádámmal, a CR-V tulajával meg is beszéltük, hogy ősszel-késő ősszel bevetjük újra a szervizkört.

Erről viszont a következő cikkünkben írunk majd részletesen; a további szervizeléssel ősrégi partnerünket, a Zöld Autüószervizt bíztuk meg. Ahogyan írtuk is feljebb, az olajcserét, a szűrők cseréjét pedig a CVH végezte el.

Terveink szerint nagyjából negyedévente lesz cikkünk (de olyankor lehet, hogy több is párhuzamosan) a 2014-es Honda CR-V 2.0 AWD-ről.

Együttműködő partnerek: Mercedes-BenzClassic Vehicle HungaryVictor’s CustomsZöld AutószervizMerciBolt.huHankook Tire MagyarországULOLoctite (Henkel Adhesives)Olajshop.hu

Fotó: Autóaddikt

Utómunka: Acer