AutóAddikt Magazin A Lexus LC bejárja Európát hat hónap leforgása alatt

A Lexus LC bejárja Európát hat hónap leforgása alatt

Az idei Detroiti és Genfi Autószalonokon elsöprő sikert aratott Lexus LC, a márka új luxuskupéja a következő hat hónap során körbe utazza Európát, hogy teljes valójában megmutathassa magát az autórajongó közönségnek és a potenciális ügyfeleknek, előkészítve a modell 2017 tavaszán induló forgalmazását.

lexus_lc_mar_saura_eleccion_autoaddikt

A program keretében Európa több mint huszonöt városában különböző programokon és eseményeken vesz részt, és ennek során több mint tízezer kilométert tesz meg az autó.

A Lexus sportkupé turnéjának első állomása Madrid, ahol az LC a mai napon egy exkluzív VIP rendezvény meghívott vendégei előtt demonstrálja V8-as motorjának akusztikai képességeit. Az autó május 1-től a Madridi Autószalonon vesz részt, majd tovább utazik Amszterdamba, ahol a május 18-án a #CreatingAmazing programon váratlan meglepetésben és programokban részesítik az illusztris vendégeket.

Az autó május végén, Németországban részt vesz a nevezetes Nürburgringi 24 órás verseny prológján, majd az ország nevezetes látványosságait felkeresve benevez egy fotópályázatra.

Június közepétől Nagy-Britanniában lesz a Lexus LC, és számos izgalmas rendezvényt keres fel, mindenekelőtt a legendás Gooodwood-i Sebességfesztivált, ahol többször is indul a hegyi felfutón.

A Lexus sportos zászlóshajója, a Lexus LC kupé 2017 tavaszán kétféle hajtáslánccal kerül forgalomba. A 3,5 literes V6-os benzinmotorral szerelt full hybrid LC 500h a vadonatúj Multi Stage Hybrid rendszernek köszönhetően minden eddiginél közvetlenebb gázreakciókkal örvendezteti vezetőjét. Az LC 500 modell 5.0 V8 benzinmotorja a luxuskategóriában világújdonságnak számító, frissen kifejlesztett, tízfokozatú automata sebességváltóhoz csatlakozik. Az LC a legelső olyan Lexus modell, amely a közvetlenebb, egyszersmind kifinomultabb vezetési élményt kínáló, vadonatúj GA-L platformra épül.