AutóAddikt Magazin Aukción egy alacsony futásteljesítményű Mercedes-Benz S600 Coupe W140/C140 – egyenesen az USA-ból,...

Aukción egy alacsony futásteljesítményű Mercedes-Benz S600 Coupe W140/C140 – egyenesen az USA-ból, Virginia államból

Ez az 1995-ös Mercedes-Benz S500 Coupé Brilliant Emerald Pearl (269) és Beige (265) Nappa bőr színben készült, és az is kiderül, hogy az első regisztráció Palm Beach, Florida volt, a következő regisztrációk pedig Georgia és Virginia.

Ezt az S500 Coupe-t egy 5.0L M119 V8-as motor hajtja négyfokozatú automata sebességváltóval párosítva. A felszereltségi jellemzők közé tartoznak a fűthető, elektromos memóriaülések, a kétzónás klímaberendezés, az utastér-szűrőrendszer, az elektromos oldalsó és középső tükrök, a hátsó redőny és még sok más. A legutóbbi, 2022-es szervizek közé tartozik egy új vízpumpa, új termosztát, új hátsó lengéscsillapítók és egy olajszerviz. Ez az S500 Coupe most 84k mérföldet mutat, és az eladó által kínált friss szolgáltatás, két kulcs, gyári irodalom, egy Carfax jelentés, és egy tiszta Virginia cím.

A külső fényezés Brilliant Emerald Pearl (269) színben készült, és színben hozzá illő alsó karosszéria burkolattal rendelkezik. A további külső felszereltségek közé tartoznak az alsó ködlámpák, a fényszórók ablaktörlői, a napfénytető, a villanyantenna és a villanyszerűen behajtható tükrök. A mellékelt Carfax-jelentés 2014-ben kisebb sérülést mutat, melynek részletei nem ismertek. Az eladó megjegyzi, hogy a festéket nemrégiben javították és kerámia bevonattal látták el. A karosszérián korhű tűszalag látható az övvonal mentén kéttónusú zöld és arany színben.

A széria 16 colos könnyűfém keréktárcsákon mind a négy sarkon 235/60-as Michelin Primacy abroncsok futnak. Mindegyik keréken eredeti festett középső kupakok láthatók, és az előlapok nagyobb hibáktól mentesnek tűnnek. A jelenlegi tulajdonos gondozásában 2022-ben új hátsó lengéscsillapítók kerültek beszerelésre.

A belső tér kéttónusú bézs bőr (265) ülésekkel díszített, bézs színű bőrbetétekkel, hozzá illő ajtópanelekkel és szőnyegekkel. A műszerfalat, a középkonzolt, a váltógombot és az ajtópaneleket koromfurnér ékesíti, a részletes fotók a galériában láthatók. A további felszereltségek közé tartozik az elülső kétzónás automata klímaberendezés, a fűthető, többkontúrú első ülések, a hátsó elektromos fejtámlák, az elektromos napfénytető, a hátsó redőny és az elektromos tükrök.

A bőrrel bevont kormánykerék keretezi a műszeregységet, amely 160 km/órás sebességmérőt, 7 km/perces fordulatszámmérőt és digitális kilométerórát tartalmaz, amely 84 ezer kilométert mutat. További műszerek közé tartozik az üzemanyagszint, az azonnali gazdaságosság, az olajnyomás, a hűtőfolyadék hőmérséklete és egy analóg óra.

Az 5.0L M119 V8-as motor gyári teljesítménye 315 lóerő és 347 lb-ft nyomaték volt újonnan, amelyet egy négyfokozatú automata sebességváltón keresztül küldtek a hátsó kerekekhez. A legutóbbi, 2022-es szervizek közé tartozik egy új vízpumpa, új termosztát, új hátsó lengéscsillapítók és egy olajszerviz.

A mellékelt Carfax-jelentés lineáris kilométer-jelentéseket mutat új kora óta, valamint floridai, georgiai és virginiai regisztrációs előzményeket. Ez az S500 Coupe most kínálják a legújabb szolgáltatás, két kulcs, gyári irodalom, és egy tiszta Virginia cím.

Forrás: MB Market – https://thembmarket.com/1995-mercedes-benz-s500-coupe-1