AutóAddikt Magazin Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2024: megérkeztek az első hivatalos információk

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2024: megérkeztek az első hivatalos információk

A BMW Group Classic és a Grand Hotel Villa d’Este május 24-26. között rendezi meg a Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2024-es felvonását.

A történelmi autócsodák exkluzív kategóriákban versenyeznek majd a hőn áhított díjakért. A hétvége legfényesebb trófeája a „BMW Group Trophy – Best of Show” kitüntetés lesz, amellyel a szakmai zsűri ismét az esemény abszolút győztesét ismeri el.

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este választóbizottsága máris meghatározta a következő versenykategóriákat:

„The Best Car In The World” For 120 Years: a Rolls-Royce történelmi születésnapot ünnepel

„The Need for Speed: Supercar Stars of the Video Generation”

„The Best of Italian Grace and Pace: Maserati at 110”

„Time Capsules: Cars That The Outside World Forgot”

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2024 választóbizottsága tisztelettel meghívja az eseményre a kivételesen exkluzív klasszikus autók tulajdonosait, akik a https://www.concorsodeleganzavilladeste.com/registration/ weboldalon jelentkezhetnek a szépségversenyre.

A tulajdonosok a már meghatározott versenykategóriákon kívül is regisztrálhatják autóikat. A további kategóriákat egy későbbi időpontban jelentik be a szervezők.

A legújabb tanulmányautók lélegzetelállító találkozója világszerte egyedülálló hagyomány. A látványos és megdöbbentő koncepciók betekintést engednek abba, hogy napjaink mérnökei és tervezői miként képzelik el a jövő autóit. A regisztráció már a tanulmányautók tulajdonosai előtt is nyitva áll.

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este szervezői 2024-ben is megrendezik a Villa Erba területén az esemény tradicionális nyílt napját, amely 2023-ban óriási sikert aratott. A vasárnap (május 26.) pedig egy minden érzékszervet megmozgató fesztiválnapnak (Public Day – II Festival) ígérkezik, a múlt, a jelen és a jövő autóival, illetve mobilitásával a főszerepben. A szervezők erre a napra az egész család számára izgalmas programokkal készülnek.

Az „Amici & Automobili – Wheels & Weisswürscht Lake Como” esemény neve minden, müncheni gyökerekkel rendelkező autórajongó számára ismerősen cseng, a találkozót pedig a szervezők 2024-ben ismét a Concordo d’Eleganza Villa d’Este programsorozatához igazítják. Az autórajongók ikonikus találkozója május 25-én, szombaton tér vissza a Comói-tó partjára, szívesen látva a világ bármely pontjáról érkező autóklubok és közösségek négykerekű kedvenceit. A klasszikus BMW modellek tulajdonosai a BMW Club & Community Management bccm@bmwgroup-classic.de e-mail címen regisztrálhatják az eseményre négykerekű kedvenceiket.

„Azáltal, hogy ezeket az eseményeket a Concorso d’Eleganza Villa d’Este hétvégéjébe integráljuk, a BMW Group Classic tovább népszerűsíti és még tovább fejleszti a történelmi autócsodák legendás szépségversenyét” – fogalmazott Helmut Käs, a BMW Group Classic vezetője. „A cél, amelyért keményen dolgozunk, továbbra is ugyanaz: hogy a Concorso d’Eleganza Villa d’Este egy mindenen túlmutató fesztivál legyen, mindenki számára” – tette hozzá.

„A Concorso d’Eleganza Villa d’Este egy exkluzív, rendkívül nívós esemény, amelyet évről évre büszkén rendezünk meg” – mondta Davide Bertilaccio,a Villa d’Este Hotels vezérigazgatója. „Az esemény mindig is a hagyomány, a tekintély és az időtlen elegancia tökéletes egységét testesítette meg. A májusi hétvége az autóipari művészet hihetetlen erejű ünnepe, amely visszarepít minket az időben és amely tökéletesen illik a Villa d’Este környezetébe. Hálásak vagyunk a BMW Group Classic hosszútávú partnerségéért és az újabb együttműködésekért” – tette hozzá.

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2024 Amici & Automobili – Wheels & Weisswürscht eseményére és vasárnapi nyílt napjára az alábbi weboldalon biztosíthatják be maguknak a jegyeket az érdeklődők: https://www.concorsodeleganzavilladeste.com/packages-tickets/.

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2024 további információi megtalálhatók az esemény iOS és Android operációs rendszerekre fejlesztett okostelefon-alkalmazásában, a https://www.concorsodeleganzavilladeste.com/ weboldalon és a https://www.instagram.com/concorsodeleganza_vde/ Instagram oldalon is.