AutóAddikt Exkluzív DeAgostini Wartburg 353 1:8 építés projekt DeAgostini Wartburg 353 1:8 építés – 12. lapszám: helyére került a generátor...

DeAgostini Wartburg 353 1:8 építés – 12. lapszám: helyére került a generátor is!

Elérkezett az ideje, hogy a DeAgostini Wartburg 353 1:8 motorjára felrakjuk végre a generátort, és a szíjhajtást.

Elsőre úgy tűnt, sosem leszünk készen ezzel a lapszámmal, mivel egy rakás apró alkatrész érkezett az újsággal. Még a szíjtárcsákat is két külön félből kellett összefércelnünk. De megérte, az tény.

Értelemszerűen a generátor ventilátorával, forgórérszével kezdtük a munkálatokat. Itt figyelnünk kellett arra, hogy ne kifordítva tegyük fel a rotort, bár alapvetően úgy tűnt passzolónak mindkét oldal.

Utána felpattintottuk a generátorház hátsó részét, majd jöhetett a fő felfogató rész. Ezt már csavarozni kellett, még jó, hiszen ez a konzol rögzíti majd a generátort a blokk oldalán. Az egyik, mivel egy kisebb, felső rögzítőpontot is felapplikáltunk.

Ám mindezek előtt megkapta az alsó tárcsa a burkolatát, aztán mehetett is a helyére a generátor. Miután megvoltunk ezzel is, a hosszbordásszíj is végleges helyére került.

Rendeld meg ezt a fantasztikus kiadványt  a kiadó weboldaláról a link segítségével, használd a WARTBURGAUTOADDIKT promóciós kódot és élvezd az előfizetéssel járó előnyöket!