AutóAddikt Autó-motorsport F1 fogadás – készüljünk fel a szezonra!

F1 fogadás – készüljünk fel a szezonra!

A szerencsejátékok már régóta nagyon népszerűek Magyarországon, és a sportfogadás kiemelkedik a különböző játéktípusok közül. Hétről hétre sokan kötnek nyerő vagy képzeletbeli nyerő fogadásokat. A labdarúgás, a kézilabda és a tömegsportok mellett most már a Forma-1-re is fogadhat.

magyar casino oldal több száz sportágat tartalmazó online játékokat kínálnak.  Találhatsz néhány igazán érdekes sportágat, mint például az amerikai futball, a krikett vagy a baseball, de természetesen nem maradhatnak ki a népszerű autósportok sem. Az egyik oka annak, hogy az online kaszinók az utóbbi időben olyan népszerűvé váltak, az, hogy a regisztráció után a felhasználók nagyszámú bónuszt fogadhatnak, ami lehetővé teszi számukra, hogy nagy induló tőkével kezdjenek el sportfogadni.

Forrás: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/gyors-sebesseg-verseny-versenyez-12795/

Persze nem ez az egyetlen érv a netes fogadás és kaszinózás mellett. A nap 24 órájában elérhető ügyfélszolgálat, a széles játék- és fogadási kínálat, valamint a mobilbarát kialakítás mind ezek mellett az oldalak mellett szólnak. Ha egyelőre még nem mered saját pénzedet kockáztatni, de szívesen kipróbálnád, hogy mit nyújtanak az online kaszinók és fogadóirodák, szerencséd van. A legtöbb oldalon ugyanis a valódi pénzes játékok mellett a nyerőgépek, élő és asztali játékok demóváltozatai is elérhetők, így könnyebben, kockázatok nélkül megismerkedhetsz a netes szerencsejátékkal.

A Forma 1 még mindig az egyik legismertebb motorsport hazánkban, ami valószínűleg részben annak is köszönhető, hogy minden évben megjelennek ezek az ikonikus versenyautók Magyarországon, a Hungaroringen is. Így már persze az sem olyan meglepő, hogy ilyen sokan döntenek az F1 fogadás Tippmix mellett, vagy választanak valamilyen netes kaszinók a tippek megjátszásához. Mivel közeleg a 2023-as Forma 1-szezon, úgy gondoltuk, itt az ideje átvenni, hogy mire számíthatnak a Forma 1-rajongók idén, és talán egy-két Forma 1 fogadás tippel is el tudjuk látni olvasóinkat. Ha mindened a Forma 1, és tűkön ülve várod a következő szezon kezdetét, érdemes továbbolvasni! 

A 2023-as szezon versenynaptára

Bár még van néhány kérdés a 2023-as versenynaptárral kapcsolatban, az már most látszik, hogy rekordhosszú idényre készülhetnek a Forma 1-rajongók. Ennek köszönhetően szerencsére azoknak is bőven lesz esélyük óriási nyereményekre lecsapni, akik a Forma 1 fogadás mellett döntenek. A bejelentések alapján azt láthatjuk, hogy 24 futamos szezon van készülőben, noha azt még nem tudjuk pontosan, hogy melyik nagydíj lép a kínai helyébe. 

Ráadásul a szezon idén valamivel hamarabb kezdődik, a Bahreini Nagydíjat ugyanis már március 5-én láthatjuk a tévében. A Magyar Nagydíjat a hazai közönség mindig óriási érdeklődéssel figyeli. Természetesen ez idén sem maradhat el: 2023. július 23-án Mogyoródra is megérkezik a száguldó cirkusz.

A képen asztal látható

Automatikusan generált leírás

Forrás: http://m4sport.hu

Új Forma 1-es versenyzők 2023-ban

Míg a 2022-es szezonban csak egy újonc érkezett a Forma 1-be, 2023-ban már három új versenyzővel is számolhatunk. Nyck de Vries az Alpha Tauri csapatát fogja erősíteni, és ő lesz a mezőny második holland tagja Verstappen mellett. A McLaren színeiben fog versenyezni Oscar Piastri, aki Daniel Ricciardo helyét veszi majd át, míg a Williams a 22 éves Logan Sargeantet fogja indítani, aki az F2 mezőnyéből érkezett. Egy biztos: idén is rengeteg izgalomra számíthatnak azok, akik kipróbálják a Forma 1 fogadás tippmix vagy online változatát. Ha a versenyzők helyett inkább az autók érdekelnek, ezt a cikket ajánljuk figyelmedbe.

Változások a 2023-as szezonban

Ha érdekel az F1 fogadás, és szívesen követed a közvetítéseket és a híreket is, valószínűleg már hallottad, hogy Fernando Alonso idén sem vonul vissza, sőt, ismét csapatot vált. Ezúttal az Aston Martinnal kötött szerződést, és jó megérzései vannak a 2023-as szezonnal kapcsolatban. További változás ebben a szezonban, hogy Daniel Ricciardo távozott a McLarentől, és idén ismét a Red Bullnál próbálkozik, míg Mick Schumacher a Mercedeshez szerződött.

Technikai újdonságok

Nemcsak a csapatokban történtek változások idén, de technikai újdonságokra is számíthatnak azok, akik az F1 fogadás mellett döntenek. A legfontosabb újdonságnak a padlólemezek és a diffúzor földtől számított magasságának növelése számít, ez ugyanis 15 centiméterrel elmozdult. A FIA szerint így kevésbé lesznek az autók hajlamosak a delfinezésre. Ezenfelül a visszapillantó tükrök is nagyobbak lettek, amitől azt várják, hogy az autók és a versenyzők biztonságát fogják növelni.

Forma 1 fogadás 2023-ban – Végezz kutatómunkát!

Akár a hagyományos szelvényes fogadás, akár a modern internetes F1 fogadás mellett teszed le a voksodat, rendkívül fontos, hogy elvégezd a kutatómunkát, mielőtt összeállítod a szelvényedet. Érdemes elolvasni az elemzéseket, a híreket, és persze ami a legfontosabb: kövesd figyelemmel a versenyeket, és ha lehetőséged van rá, nézd meg a közvetítéseket is, hiszen ott sok hasznos információt hallhatsz, ami az F1 fogadás során is jól fog jönni. Szerencsére a fogadás F1 esetében is szinte mindegyik netes fogadóiroda oldalán lehetséges, ami nem is olyan meglepő, tekintve, hogy az online kaszinók milyen nagy hatással vannak a kultúrára és a sportra egyaránt. Érdemes azonban olyan oldalt választani, amely a jó oddsok mellett remek bónuszokat is kínál a játékosoknak, hiszen így még nagyobb kezdőtőkével vághatsz bele az internetes fogadás izgalmaiba.