AutóAddikt Exkluzív 1997 Mercedes-Benz S420 W140 projekt Hamarosan kiderül, miben hasonlít és miben különbözik egy W140-es és egy W223-as...

Hamarosan kiderül, miben hasonlít és miben különbözik egy W140-es és egy W223-as Mercedes

Több, mint két éve fut kiemelt projektünk, melyben egy 1997-es évjáratú W140-es kódjelű Mercedes-Benz S420 szépül, újul meg folyamatosan. Tavaly, a W223-as debütálásakor máris elterveztük, hogy amint lehet, párhuzamosan mutatjuk be a két modellt az Autóaddikt.hu olvasóinak.

Most eljött ez a pillanat is, végre. A Mercedes-Benz hazai importőrének segítségével és hathatós közbenjárásával beszereztünk egy S 400d-t, hosszított tengelytávú kivitellel, így minden adott (volt) ahhoz, hogy egy meghatározó, klasszikus korszak szülöttjét szembeállítsuk a jelenlegi trendek, irányvonalak szerint megálmodott verzióval.

Gőzerővel készülünk tehát, addig is mutatunk néhány képet kedvcsinálóként a pár nappal ezelőtt lezajlott fotózásunk részeként. Nyilvánvalóan az arányokat ildomos figyelembe venni – projektautónk rövid tengelytávos, míg a tesztautó lang kivitelű. Egyébként érdemes majd párhuzamot vonni a méretek, formák, és nyilván a kialakítások közt is.

Érdemes tehát figyelni az Autóaddikt.hu W140 dedikált rovatát, mert hamarosan érkezünk a részletekkel!

Együttműködő partnerek: Classic Vehicle HungaryVictor’s CustomsZöld AutószervizMerciBolt.huHankook Tire MagyarországULOLoctite (Henkel Adhesives)Olajshop.hu

Fotó: Autóaddikt

Utómunka: Acer