AutóAddikt Hírek Két SEAT modell, amely ideális nagycsaládosoknak

Két SEAT modell, amely ideális nagycsaládosoknak

A családvédelmi akcióterv keretein belül a három- vagy többgyermekes családok valamint az egyszülős nagycsaládok 2,5 millió forintos vissza nem térítendő támogatást vehetnek igénybe 2019. július 1-től 7 vagy több személyes újautó vásárlása esetén. A SEAT szerencsés helyzetben van, hiszen széles modellpalettájáról két eltérő karakterű személyautót is tud ajánlani az akció iránt érdeklődők számára.

Az egyik a legendás családi egyterű Alhambra hét személyes változata, amit tágas helykínálat, fejlett technológiai megoldások és szórakoztató funkciók jellemzik, melyek az egész család kényelmét szolgálják. A gyerekek iskolába szállításától a hétvégi családi kirándulásig a SEAT Alhambrával minden utazás élménnyé válik. Az Alhambra az egyterű modellek minden előnyét egyszerre kínálja, az utastérben 7 önálló ülés található, ezek, lehajthatók, variálhatók miközben az 5 üléses konfiguráció esetén hatalmas, 658 literes csomagteret kínál, ami a babakocsitól az utazótáskákig szinte mindent elnyel. Az autó biztonságos használatához a második és harmadik üléssorban megtalálható ISOFIX rögzítési pontok, és olyan kulcsfontosságú elemek, mint a Front Assist, a sávtartó asszisztens vagy a mind a 7 ülésre szóló, biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető funkció is hozzájárul.

A SEAT az Alhambra esetében a nagycsaládos támogatás két és fél milliós összege mellé 2,2 millió forintos kedvezményt is kínál márkakereskedői hálózatában, vagyis 2019. július 1-től a nagycsaládos kedvezményre jogosultak akár 4,7 millió forintos árelőnnyel vásárolhatnak SEAT Alhambrát. A nagycsaládos kedvezménnyel megvásárolható SEAT Alhambra induló ára így 7.163.000,- Ft, amely ár már tartalmazza a hét ülést és a Climatronic opciókat.

A márka új zászlóshajója, a SEAT Tarraco is megfelel a kormányrendelet elvárásainak, hiszen a rendelhető harmadik sori ülésekkel az autó 7 személy komfortos utazását teszi lehetővé. A manapság divatos SUV kategóriába tartozó Tarracot lenyűgöző formaterve különbözteti meg az utakon. A tágas utastér mellett a harmadik sorban lévő ülések padlóba hajtásával 700 literes csomagteret kapunk. Az új SEAT Tarraco fejlett technológiával érkezik. A Tarraco az elektronikus biztonsági és vezetési segédrendszerek széles tárházát kínálja, mint az adaptív tempomat, a sávtartó asszisztens vagy a jelzőtábla-felismerő rendszer. Az ütközésmegelőző rendszer meghúzza a biztonsági öveket és bezárja az ablakokat, hogy felkészítse az autót a közelgő ütközésre. Ha az autó felborulna, a borulásasszisztens aktiválja az eCall vészhívását.

A Tarraco esetében a SEAT a nagycsaládos támogatás melletti 1,9 millió forintos kedvezményt biztosít a kedvezményre jogosult nagycsaládos vásárlóknak. Így az autó egyedi ára 5.868.000,- Ft, mely ár már tartalmazza a hét üléses opciót is.

Örömünkre szolgál, hogy a SEAT márka két remek, stílusában egymástól jól megkülönböztethető 7 személyes modellel is részt vehet a nagycsaládos támogatási programban – mondja Papp Zoltán, a SEAT magyarországi márkaigazgatója – amíg az Alhambra egy igazi családi, tradicionális, kiforrott buszlimuzin, 7 valós hellyel a fedélzetén, melyre a bejutást a könnyedén kezelhető praktikus oldalajtók biztosítják, addig az új Tarraco egy manapság divatos SUV szabadidőautó, ami ötvözi a legmodernebb technológiákat és biztonsági rendszereket a családi utazás igényeivel, mindezt elegáns, szemet gyönyörködtető formavilággal.

A SEAT Alhambra esetében az alapfelszereltség részét képezi a DSG automataváltó is, így az alapmodellnek számító 1,4 TSI Reference felszereltséggel a kedvezmények beszámításával már 7,163 millió forintért megvásárolható a nagycsaládosok számára. A SEAT jelen ajánlatában az alapmodellként is gazdag felszereltséget kínáló SEAT Tarraco 1,5 Eco TSI Evo Style modell mindössze 5,868 millió forintért vásárolható meg.

Az érdeklődők a támogatást az Államkincstárnál és a Kormányablakokban 2019. július 1-től 2022. december 31-ig igényelhetik, de a SEAT márkakereskedésekben már most is köthetnek előszerződést az autókra, így akár a nyaralásra is egy új, családi SEAT-tal mehet a család.