AutóAddikt Autó-motorsport Lamborghini Huracán Tecnica – egy autó, sok lélekkel

Lamborghini Huracán Tecnica – egy autó, sok lélekkel

Az új Huracán Tecnica mondhatni sok lélekkel rendelkezik, a Lamborghini formatervezést és mérnöki munkát egyesíti egy olyan szupersportkocsiban, amely az utánozhatatlan érzelmeket nyújtja, amelyeket a vezetési élményt nyújtó karaktere hoz létre. Egy interjúsorozatban a Lamborghini a Tecnica sokszínű személyiségeit tárja fel.

Egy pilóta, különösen egy műrepülő pilóta, azért száll a levegőbe, hogy megtapasztalja a különleges szabadságot, ahol a horizontok határtalanok, ahol ő választja meg a célját és azt, hogy hogyan jut el oda. Eggyé válik a gépével, manőverezik és felfedezi a körülötte lévő technika képességeit, miközben saját képességeit is próbára teszi. Dario Costa olasz bajnok verseny- és kaszkadőrpilóta a repülés kifejezésmódját úgy írja le, mint a végső szórakozást, a személyes ösztönösség élvezetét egy olyan környezetben, amely a mindennapi élettől szokatlan. Ez az ő választása, ő hozza meg a döntéseket. Ez a legjobb eszkaláció, amire minden ember vágyik valamikor az életben.

A Lamborghini Huracán Tecnica középpontjában a ‘Fun to drive’ áll. A Tecnica vezetési dinamikájába merülve a mindennapi élet háttérbe szorul. A pilóta, a gép és minden egyes kanyar a horizonton előttünk.

Előző cikkA Genesis bejelentette a Shell Recharge Solutions által működtetett egyedi Genesis Charging programot
Következő cikkA Kia EV6 ötcsillagos Euro NCAP biztonsági minősítést kapott